Meteen naar de inhoud

Solo Latin by Glenn Feddema

257.00

Een heerlijke dansworkout zonder danspartner waarbij je beter leert dansen, vooral lekker beweegt en veel plezier maakt. Allemaal onder leiding van een van de beste dansers/trainers uit de regio. De kersverse Nederlands Kampioen Professional Latin 2022!

20 wekelijke lessen – 60 minuten per les
Aanvang 1 september 2022

Donderdag 18:00 tot 19:00 uur

 

Op voorraad

Solo Latin by Glenn Feddema

SKU SLGF0922 Category Tag
Dance Fit Payment Safety 300

Absolute topdanser Glenn Feddema brengt swingende en opzwepende beats met zich mee. Hij danst voor en jij danst mee.

In deze cursus Solo Latin dans je zonder danspartner, een uur lang, langs allerlei heerlijke latin beats. 

Elk stapje dat hij doet, kun jij volgen. Hij bouwt het namelijk heel simpel op. Bewegen en plezier maken staat voorop. En als een pasje net even te ingewikkeld is, kun je ook prima de les door met een ander stapje. Het gaat er immers om dát je beweegt. Voor je het weet, volg je een complete choreografie op elk Zuid Amerikaans deuntje dat Glenn voor je draait.

  • Je conditie wordt beter. Je balans wordt beter. Je coördinatie wordt beter.
  • Calorieën verdwijnen. Je krijgt er vrienden bij.
  • Je maakt endorfine aan en je loopt blijer naar buiten dan je binnenkwam.

Ondertussen ga je ook nog eens beter dansen. Zonder partner kun je nóg beter aan je techniek werken.

Heerlijk dus om bezig te blijven als je (even) geen danspartner hebt.

Deze cursus is helemaal voor jou alleen. Je hebt geen partner nodig om in te schrijven. Je gaat heerlijk zelf dansen en swingen.

 
 
 
Wil je eerst zeker weten dat het wat voor je is? Je kunt de eerste les dan als een gratis proefles doen. Reserveer je proefles makkelijk online.

FAQ


Praktische zaken op een rij.

Zeker handig als je nog niet eerder bij ons bent geweest.

WAAR IS HET?

Je vindt ons in Leiden aan de Hadewychlaan 17, 2331 BC Leiden. 

Er is voldoende plek om je auto gratis te parkeren aan de kenauweg, of in de woonwijk tegenover de school.

De bus stopt voor de deur en ook je fiets parkeer je simpel voor de dansschool.

HOE GROOT IS DE ZAAL?

De dansvloer is ongeveer 120m2 en is voorzien van een spiegelwand.

De vloer is van eikenhout. Je kunt dus lekker dansen op echte dansschoenen, danssneakers, of sportschoenen.

Je kunt je andere schoenen netjes in onze schoenenkast kwijt. Wel zo netjes.

IS IEDEREEN WELKOM?

Iedereen kan bij ons komen dansen. 

We maken geen onderscheid op leeftijd, voorkeuren, status, etc. In de praktijk hebben we vooral leerlingen tussen de 20 jaar en 75 jaar. Dat mengt heel leuk samen.

Als je Corona-klachten hebt, moeten we je wel vragen om weg te blijven natuurlijk.

KAN IK OOK WAT DRINKEN BIJ OF NA DE DANSLES?

Onze bar is open bij deze cursus. Sommige danslessen hebben een kleine pauze. Dat staat dan specifiek vermeld. Bij Solo Latin kun je voor of na je les gebruik maken van de bar.

We hanteren kleine prijsjes (frisdrank € 1,50) en er kan zowel contant als met PIN worden betaald.

Bij onze stijldanscursussen is het niet toegestaan om je eigen drinken mee te nemen. Voor Solo Latin maken we daarop een uitzondering.

 
Testimonials

Zij dansten al bij ons

En dit is wat ze te zeggen hebben.

 
 
 
 
 
Dance Fit is zeker de professioneelste als je wilt leren dansen voor bv je openingsdans. Wij hebben meerdere dansscholen geprobeerd maar vonden Dance Fit een echte “school” en geen discotheek gehalte wat we vooral bij anderen ervaarden. Klasse kwaliteit lessen en prijs verhouding. Erg prettige ervaring zelfs voor beginners.​
Google review
Leerling

 

 
 
 
 
 
Erg leuk ontvangen! Robin heeft ons goed geholpen, zeker om ons op ons gemak te stellen! Denkt goed mee en is naast een serieus professioneel danser ook wel in voor humor! Top!​
Google review
Leerling
 
 
 
 
 
Wij hebben een halfjaar genoten van de danslessen van de enthousiaste dansdocent Robin. Met een gevoel voor humor en een oplettend oog zorgt hij voor een ontspannen sfeer waar altijd ruimte is voor vragen, en je om je fouten kan lachen.
Google review
Leerling
 
 
 
 
 
Super leuke dansschool met hele betrokken en kundige docenten. De lessen zijn duidelijk en heel leuk gegeven. Wij hebben vooral les van Joost gehad, erg prettige docent. Toplessen Joost! Voor mij en mijn man altijd een heel ontspannen, leuk en leerzaam avondje uit. Mocht je onverhoopt niet kunnen is Robin heel goed te bereiken via (onder andere) WhatsApp. Zijn in de coronatijd heel betrokken geweest en hebben hun best gedaan om de cursisten aan het dansen te kunnen houden. Nu de dansschool weer open gaat mogen we zelfs alle lessen nog inhalen!
Google review
Leerling

 

 
 
 
 
 
Erg leuk ontvangen! Robin heeft ons goed geholpen, zeker om ons op ons gemak Afgelopen seizoen samen met mijn vriendin de beginnerscursus ballroom dansen gevolgd. Enorm leuke lessen gehad waarin de techniek goed en zeer begrijpelijk is uitgelegd. Ook was er altijd een gezellige sfeer en genoeg aandacht voor iedereen zijn wensen. Robin en Sandra hebben echt een hart voor dansen en voor hun leerlingen. Helaas door COVID-19 een aantal lessen moeten missen, maar dat is ruimschoots gecompenseerd. Ik zou dansschool Dance Fit zeker aanbevelen aan iedereen!​
Google review
Leerling
 
 
 
 
 
Na vijf jaar dansen bij dezelfde school gingen we door een verhuizing op zoek naar een nieuwe dansschool. We hebben daarna bij drie scholen gedanst en Dancefit is zeker de beste. Robin heeft een zeer goede lesopbouw die ervoor zorgt dat technieken en danspassen efficient geleerd worden en met veel plezier. Hij heeft zeer snel door wat je als danser nodig hebt en weet dit goed te vertalen naar de leerling. Ook heeft hij goed door wanneer het genoeg is en tijd is om iets anders te doen. De les erna wordt dat weer opgepakt. De didactische rode lijn is sterk aanwezig voor wie er oog voor heeft. Dat kenmerkt een goede leraar: de leerling danst en heeft plezier terwijl de leraar efficiënt naar een doel werkt per les en per seizoen. Samen met een groot inzicht in de bewegingen van het lichaam en de techniek van het dansen is er een ijzersterke basis voor de leerling om goed te leren dansen met veel plezier. Met inmiddels 17 jaar danservaring raden we lessen van Robin ten zeerste aan.​
Google review
Leerling
Stijldansen

Gratis proefles

Speciaal voor

beginners !