Dansschool Dance Fit - Stijldansen in Leiden afdansen 2017 (29)

Afdansen! (ook wel: dans-examen / danstest)

Bij het afdansen krijg je de kans om aan je vrienden, familie, en kennissen te laten zien wat je het afgelopen dansseizoen hebt geleerd. Iedereen is welkom, en wel op zaterdag 13 februari 2021.Om 19:00 doen we de deur open en kun je een rugnummer ophalen. Je kunt ook gelijk indansen. We starten het afdansen om 19:15 uur met indansen, en de eerste series gaan om 20:00 uur de vloer op dus zorg dat je op tijd bent! Rond 22:30 sluiten we deze sessie af.

 

Afdansen Dansschool Dance Fit Leiden Header

Hoe werkt dat nou, dat afdansen?

Je danst met je eigen klas, allemaal tegelijk op de vloer. Bij grotere klassen delen we de groep mogelijk in tweeën. We draaien per dans ongeveer 1.5 tot 2 minuten muziek en jullie gaan gewoon lekker dansen. Natuurlijk doen jullie de pasjes, de techniek, en alles wat je geleerd hebt zo goed mogelijk. Naast jullie eigen publiek kijkt er dan ook een zeer gewaardeerd jurylid mee. Die beoordeelt dan het dansen (vandaar het rugnummer!). Per dans krijg je een cijfer. Zodra iedereen heeft gedanst, en de cijfers zijn verwerkt, krijgt iedereen een mooi diploma. Daarop staan dan al je cijfers. Aansluitend kan iedereen die aanwezig is gewoon heerlijk vrij dansen. Dus ook je trotse ouders enzo kunnen nog even een dansje doen.

Het is een feestelijke avond waarbij er hopelijk veel foto’s worden gemaakt van hoe goed jullie het doen. We vragen daarom ook dat iedereen netjes gekleed komt (jasje dasje jurkje). Drankjes zijn de hele avond verkrijgbaar aan de bar.

Dansschool Dance Fit - Stijldansen in Leiden afdansen 2017 (29)

 

Help!

Voor een volledige thuis-ondersteuning van de basispassen hebben we natuurlijk ook nog onze e-learning. Voor een goede voorbereiding is er een  extra ingelaste vrijdans-avond op zaterdag 16 januari 2021 én 6 februari 2021 vanaf 20.00 uur (entree € 4,00 per persoon). Reserveren kan eenvoudig online.

Deelname aan het dansexamen kost slechts € 7,50 per persoon. Dit kan op de avond zelf worden voldaan aan de bar. Graag maken wij een mooie timetable en daarom moet je voor het afdansen vooraf inschrijven.

Wil je niet afdansen, maar je partner wel? Dat kan ook. Dan dansen jullie samen en krijgt alleen de persoon die dat heeft opgegeven een diploma.

Heb je eerst nog vragen? 

Laat het dan gerust even weten! We helpen je graag.