Melline Schilham

Graag stel ik me aan je voor: Melline Schilham. Ik ben vierentwintig jaar oud en ik studeer Geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht. Al vanaf mijn derde jaar is dansen onderdeel van mijn leven. Ik ben begonnen met klassiek ballet en vanuit daar heb ik ervaring opgedaan met verschillende andere dansstijlen. Dansen en muziek zijn voor mij inmiddels niet meer weg te denken. Het liefst ben ik er de hele dag mee bezig. Klassiek ballet is altijd de rode draad gebleven. Niet alleen geeft het een perfecte basis voor elke danssoort, het geeft tevens ruimte voor veel creativiteit. Ik ben dan ook regelmatig bij dansvoorstellingen te vinden voor nieuwe inspiratie!

Op mijn zeventiende heb ik voor het eerst kennisgemaakt met stijldansen. Wat begonnen is met wekelijkse clublessen is in hoog tempo uitgegroeid tot een Internationale danscarrière. Samen met mijn partner Reynier Burnaby Lautier reis ik de hele wereld over om op de meest prestigieuze wedstrijdvloeren ons land te vertegenwoordigen.

Niet alleen voor wedstrijden zoeken we het internationale circuit op; we mogen onszelf gelukkig prijzen met de beste trainers en coaches in het binnen- en buitenland. Het afgelopen jaar hebben Reynier en ik ons volledig op het dansen geconcentreerd en zijn daarvoor naar Londen verhuisd. Aldaar hebben we, naast onze eigen trainingen, ook veel lessen gegeven op verschillende soorten niveaus. Ik heb daar ontdekt dat ook lesgeven ontzettend leuk is!

Het mooie aan stijldansen vind ik dat je het echt samen moet doen. Dat vereist een stuk openheid, eerlijkheid en vertrouwen. Naar elkaar, maar ook naar je leraar. Ik denk dat Dansschool Dance Fit hiervoor de ideale leeromgeving is. Ik ben dan ook zeer verheugd om bij Dansschool Dance Fit aan de slag te gaan en mijn kennis, ervaring en enthousiasme van het stijldansen te delen.

Ik kijk ernaar uit je persoonlijk te ontmoeten, en nodig je van harte uit om me al je dansvragen te stellen.  Je kunt me altijd benaderen voor privélessen.

Melline

 Melline@Dance-Fit.nl

Stel gelijk je vraag aan Melline

 

Even controleren of je geen robot bent.