Reynier Burnaby Lautier

Reynier Burnaby Lautier en Melline

Graag stel ik me aan je voor: Reynier Burnaby Lautier. Ik ben drieëntwintig jaar en studeer aan de Technische Universiteit in Delft.  Zoals veel mensen (en net als Robin) ben ik op mijn vijftiende begonnen met clublessen bij de lokale dansschool.  Aan het einde van mijn eerste jaar heb ik een kleine, regionale wedstrijd gedanst. Dat was voor mij de reden om verder te aan met dansen. De sfeer op die wedstrijd, het zien van de beste paren van die regionale bond en de drang om te winnen werkten voor mij verslavend. Dat was het begin van mijn wedstrijdcarrière.

Nu, acht jaar later, ben ik Nederlands finalist, onderdeel van de Nederlandse selectie en worden mijn (dans)partner Melline en ik door de Nederlandse bond uitgezonden naar de wereldkampioenschappen. Om de combinatie van dansen en andere activiteiten makkelijker te maken heb ik ‘elite topsportstatus’ toegekend gekregen vanuit de TU en Den Haag Topsport. Wie had dat gedacht, toen ik als een echte beginner, de eerste keer wankel de pasjes van de tango aan het oefenen was.

Dansen brengt mijn partner en mij naar allerlei schitterende locaties over de wereld. Zo dansen we de komende maanden in Bonn, Parijs, Bazel, Bournemouth, Blackpool, Moskou, Kiev, Napels, en Milaan. Ook staat voor volgend jaar de ‘Asia Tour’ op het programma: een opeenvolging van wedstrijden in Tokyo, Taipei, Shanghai, Hongkong, Seoul en Xiamen. waar de wereldtop aan mee doet. Naast het dansen genieten we zo van de mogelijkheid om schitterende landen te bezoeken, aparte culturen te leren kennen, en vrienden te maken uit elke uithoek van de wereld.

Reynier Burnaby Lautier en Robin Buskermolen bij Dansschool Dance Fit

Afgelopen jaar hebben mijn partner en ik in Londen gewoond om te trainen onder begeleiding van de beste trainers die de wereld te bieden heeft (landskampioenen, wereld finalisten en zelfs negenvoudige wereldkampioenen). Met een team van dertien trainers uit Nederland, Engeland, Rusland, Italië en Australië leren we continu bij over stijldansen. In Londen hebben we fulltime gedanst en ervaring opgedaan met het lesgeven aan allerlei soorten dansers: Wedstrijdparen van diverse niveaus, recreatieve dansers, en bruidsparen. Die kennis en vaardigheden geven mij weer de mogelijkheid geeft om voor jou kwalitatief goede danslessen te verzorgen.

Nu we weer terug zijn in Nederland, en beiden onze studies hebben hervat, trainen we natuurlijk nog regelmatig en zijn we vaak in Londen te vinden voor lessen. We missen Londen stiekem wel, en ik denk dat ik lesgeven het meest heb gemist. Daarom ben ik ontzettend blij met deze kans om het lesgeven op te pakken en mij met de ruime ervaring binnen Dansschool Dance Fit te ontwikkelen tot een betere leraar. Als eerste start ik met maatwerk trajecten voor bruidsparen. Daarna volgen ook groepslessen en workshops. Je kunt me altijd benaderen voor privélessen.

Ik kijk ernaar uit je persoonlijk te ontmoeten, en nodig je van harte uit om me al je dansvragen te stellen.

Reynier

 Reynier@Dance-Fit.nl

 

Stel gelijk je vraag aan Reynier

 

Even controleren of je geen robot bent.