Meteen naar de inhoud

Robin Buskermolen – Oprichter – directeur – dansleraar bij Dansschool Dance Fit

Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met Dansschool Dance Fit. Eerst gaf ik les voor andere dansscholen. Tegenwoordig geef ik les ‘onder onze eigen vlag’. Het is mijn hobby en mijn passie. Daarom is de dansschool ook juridisch gezien een stichting. Het gaat niet om het geld, maar om het dansen.

Mijn ouders vonden stijldansen onderdeel van mijn opvoeding. Uit mijn cd-speler kwam toen nog voornamelijk Rammstein, Linkin’ Park, en vrolijke Ierse punk-muziek. Ze dachten: “Dat doet ie vast niet.”. Maar na vijf jaar groepslessen en élke week vrijdansen was het voor mij nog niet genoeg. Ik ging wedstrijden dansen. Wat ging daar een nieuwe wereld voor me open! Ik ben er vol ingedoken en danste ca 20 uur per week. 50 weken per jaar. Mijn danspartner en ik begonnen onderaan en dansten door tot en met de hoofdklasse en internationale wedstrijden.

Daarna volgde en volg ik IDTA dansleraar-opleidingen en haalde mijn diploma’s op het hoogst toegekende niveau: Distinction. Op grond van mijn resultaten (score: 96/100) in 2016 was ik daarom ook genomineerd voor de W.J. Tasker Award – Student of the year. Na het behalen van mijn IDTA diploma ben ik ook aangesloten als Member of the IDTA.

Van 2015 tot 2020 was ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Dansleraren. Van 2017 tot 2019 nam ik deel aan het bestuur.

Naast gepassioneerd danser ben ik in ieder geval ook

  • Ervaren dansdocent;
  • Ballroom DJ; en
  • Online ondernemer.

Het is mijn doel om zoveel mogelijk mensen te laten delen in mijn passie. Ik wil je kennis laten maken met wat mij zo blij maakt, je inspireren om er vol voor te gaan, en je laten groeien als danser, persoon, en samen met je danspartner. Soms ben ik daarom stiekem ook een beetje coach cq relatietherapeut.

Ik kijk ernaar uit je persoonlijk te ontmoeten, en nodig je van harte uit om me al je dansvragen te stellen.

Robin

 Robin@Dance-Fit.nl