Meteen naar de inhoud

Als eerste aanmelden voor een gratis proefles Stijldansen

Beginners

Niveau

Instromers

ook welkom

€ 0,-

Kosten

Geen

Verplichtingen

Heel veel

Voordelen

Vind ons ook op

Gelijk VIP worden

Geen vinkjes nodig.

Voor wie ZIJN proeflesSEN GESCHIKT?

Onze gratis proefles is voor mensen die nog nooit gedanst hebben en dat misschien ook wel een beetje spannend vinden. 

Hij is er voor stelletjes die er tijdens de lockdown achter zijn gekomen dat hun partner best leuk is, en samen wat willen gaan doen.

Een gratis proefles is ideaal voor stelletjes die willen loskomen van de bank. Ideaal voor stelletjes die geen zin hebben weer een nieuwe serie uit te zoeken op Netflix.

Stelletjes die graag in contact komen met andere relaxte mensen zonder het gevoel te hebben aan het daten te zijn.

Mensen die (weer) meer willen bewegen zonder gelijk het gevoel te hebben aan het sporten te zijn. Zonder je yoga-pants uit de kast te hoeven halen, of stinkend naar zweet nieuwe mensen te ontmoeten. 

Waarom een gratis proefles volgen?

Er zijn verschillende redenen om een proefles Stijldansen te volgen.
 
Het is een makkelijke manier om een goed beeld te krijgen van wat stijldansen is en of je dat wel leuk vindt. Bijvoorbeeld omdat je er nog nooit eerder van gehoord had en nieuwsgierig bent geworden, of omdat stijldansen ergens anders niet zo leuk was, en dat misschien niet aan het stijldansen lag maar aan andere factoren.
 
Een tweede reden om een gratis proefles te volgen is namelijk om te kijken of je de docenten wel leuk vindt. Als je een cursus van 20 lessen volgt, zit je 20 uur vast aan die leraar. Het verschil tussen een relaxte leraar die je met een goede opbouw, veel humor, en hippe muziek leert dansen of een stoffige knar met droge theorie kan je dansles maken of kraken. Daar kom je achter door het te ervaren.
 
Bij de proefles kom je er ook achter of de lessen en de cursus wel een beetje degelijk zijn opgebouwd natuurlijk. Je hoort wat je kunt verwachten bij de cursus, en al je vragen stellen als je die daarna nog hebt.

 

Misschien is de proefles wel een mooie manier om je partner te overtuigen. Dat een hele cursus volgen nog een beetje intimiderend klonk en die nog een beetje aan het idee moest wennen. Daar is de les natuurlijk ook heel handig voor.
 
Laat je partner bij een gratis proefles zelf maar ervaren dat ook hij/zij kan leren dansen. Ook als dat vooraf nogal onwaarschijnlijk lijkt.

Wij discrimineren niet bij toegang. Danskoppels hoeven niet alleen maar M/V te zijn. Aanmeldingen worden bevestigd op volgorde van binnenkomst. 

 

Dit ga je leren bij de proefles:

Op dit moment zijn er geen proeflessen

Je kunt daarom ook niet direct inschrijven voor een gratis proefles. Wel kunnen we ervoor zorgen dat je als éérste op de hoogte bent zodra we die wel weer inplannen. Dat is een duidelijk voordeel, omdat de proeflessen elk seizoen snel volgeboekt zijn.

Onze cursussen starten altijd in februari en september. In de maanden daarvoor zijn dan vaak de proeflessen.

Geen zorgen, je kunt je ook altijd eenvoudig weer afmelden van de VIP-lijst als je inmiddels een dansles hebt gevonden, of de e-mails niet leuk of nuttig meer vindt.

VIP worden is gratis en geheel vrijblijvend.

Een greep uit de voordelen van VIP-lidmaatschap:

  • Jij weet als eerste wanneer de proeflessen zijn.
  • Je krijgt als eerste de kans om je aan te melden voor de proefles Stijldansen voor beginners.
  • Je aanmelding is met 2 klikken geregeld. Dat maken we altijd heel makkelijk voor onze VIPs.
  • Je krijgt een berichtje als de proefles bijna vol is, zodat je alsnog snel kunt schakelen.
  • Je krijgt de eerste keus zodra de inschrijving voor de cursussen is geopend.
  • Als we speciale aanbiedingen doen, hoor je die als VIP als eerste.
  • Sommige aanbiedingen doen we alléén aan onze VIPs.

 

Zij gingen je voor:

Mike Augustinus
Google review
Lees verder
Afgelopen seizoen samen met mijn vriendin de beginnerscursus ballroom dansen gevolgd. Enorm leuke lessen gehad waarin de techniek goed en zeer begrijpelijk is uitgelegd. Ook was er altijd een gezellige sfeer en genoeg aandacht voor iedereen zijn wensen. Robin en Sandra hebben echt een hart voor dansen en voor hun leerlingen. Helaas door COVID-19 een aantal lessen moeten missen, maar dat is ruimschoots gecompenseerd. Ik zou dansschool Dance Fit zeker aanbevelen aan iedereen!
Serena Dieduksman
Google review
Lees verder
Super leuke dansschool met hele betrokken en kundige docenten. De lessen zijn duidelijk en heel leuk gegeven. Wij hebben vooral les van Joost gehad, erg prettige docent. Toplessen Joost! Voor mij en mijn man altijd een heel ontspannen, leuk en leerzaam avondje uit. Mocht je onverhoopt niet kunnen is Robin heel goed te bereiken via (onder andere) WhatsApp. Zijn in de coronatijd heel betrokken geweest en hebben hun best gedaan om de cursisten aan het dansen te kunnen houden. Nu de dansschool weer open gaat mogen we zelfs alle lessen nog inhalen!
Leerling
Google review
Lees verder
Wij hebben een halfjaar genoten van de danslessen van de enthousiaste dansdocent Robin. Met een gevoel voor humor en een oplettend oog zorgt hij voor een ontspannen sfeer waar altijd ruimte is voor vragen, en je om je fouten kan lachen.
Kevin van der Ploeg
Google review
Lees verder
Wij hebben een halfjaar genoten van de danslessen van de enthousiaste dansdocent Robin. Met een gevoel voor humor en een oplettend oog zorgt hij voor een ontspannen sfeer waar altijd ruimte is voor vragen, en je om je fouten kan lachen.
Silvan Toet
Google review
Lees verder
Wij hebben een halfjaar genoten van de danslessen van de enthousiaste dansdocent Robin. Met een gevoel voor humor en een oplettend oog zorgt hij voor een ontspannen sfeer waar altijd ruimte is voor vragen, en je om je fouten kan lachen.
Julia van Erp
Google review
Lees verder
Ontzettend leuke dansschool! Mijn vriend en ik (25 en 22 jaar) wilden graag eens een les stijldansen volgen om wat ervaring op te doen. Na een tijdje zoeken kwamen we terecht bij deze dansschool en na een kort vriendelijke telefoontje konden we makkelijk terecht op de datum en tijdstip die voor ons uitkwamen.

De les was ontzettend leuk, en in een uurtje hebben we al veel geleerd. De les is compleet aangepast op wat je zelf wil Meer de klassieke ballroom (zoals een slow foxtrot), of eerder de latin (zoals een cha cha cha)? Jij mag kiezen! Een absolute aanrader voor iedereen, met of zonder ervaring in dansen!
Robert Ooijendijk
Google review
Lees verder
Na vijf jaar dansen bij dezelfde school gingen we door een verhuizing op zoek naar een nieuwe dansschool. We hebben daarna bij drie scholen gedanst en Dancefit is zeker de beste. Robin heeft een zeer goede lesopbouw die ervoor zorgt dat technieken en danspassen efficient geleerd worden en met veel plezier. Hij heeft zeer snel door wat je als danser nodig hebt en weet dit goed te vertalen naar de leerling. Ook heeft hij goed door wanneer het genoeg is en tijd is om iets anders te doen.

De les erna wordt dat weer opgepakt. De didactische rode lijn is sterk aanwezig voor wie er oog voor heeft. Dat kenmerkt een goede leraar: de leerling danst en heeft plezier terwijl de leraar efficiënt naar een doel werkt per les en per seizoen. Samen met een groot inzicht in de bewegingen van het lichaam en de techniek van het dansen is er een ijzersterke basis voor de leerling om goed te leren dansen met veel plezier. Met inmiddels 17 jaar danservaring raden we lessen van Robin ten zeerste aan.
Paul Fasseur
Google review
Lees verder
Je kan er lekker dansen en het is gezellig.
Ingrid van Rijn
Google review
Lees verder
Met zeer veel plezier volgen wij al enkele jaren stijldanslessen bij Dance-Fit. In de lessen van Robin en Helga leren zij ons op zeer professioneel wijze de nieuwste figuren en alle fijne kneepjes van techniek. Altijd weer vol enthousiasme, met humor, geduld en de (brood)nodige persoonlijke aandacht. Voor ons is dansen daardoor ook altijd een gezellig avondje uit.

Hoor jij bij de VIPS?