Home » COVID-19 » COVID-19 >> Update 5

COVID-19 >> Update 5

De dansschool mag per 1 juli 2020 weer open.

Dat is de conclusie van de meest recente persconferentie van Premier Rutte. Dansers vallen in dit geval onder binnensport en hoeven ook bij het dansen geen 1.5 meter afstand te bewaren. Hoewel wij eerder al schreven over de verschillende benaderingen van Stijldansen, dansles bij ons ondergemiddeld fysiek inspannend is (geen gehijg, niet rennen, geen zweet), en we vanwege onze focus op kwaliteit en persoonlijke aandacht al kleine lesgroepen hadden, hebben we de school zo ingedeeld dat wordt uitgenodigd om iedereen de ruimte te geven waar die zich veilig bij voelt.

Uiteraard voldoet de danschool aan het landelijk protocol Dans dat door de overheid is goedgekeurd. Ook staat er desinfectant van degelijke kwaliteit, die touchless gebruikt kan worden.

Klachten?

Als je koorts of luchtwegklachten hebt, meld je je netjes af. Je kunt dan niet naar de dansschool komen.

Voor onze leerlingen

Al onze leerlingen hebben per e-mail bericht gekregen over hun dansles. Heb je die e-mail niet gezien, en staat hij niet in je spamfolder of promotions tab? Neem dan even contact op.

Nog geen leerling?

Overweeg je dansles te nemen? Dan kun je daarvoor gewoon aanmelden via de website. Hoe dat gaat hangt af van wat je wil gaan doen.

Groepsles stijldansen

Stijldansen in Leiden - Casual Fan position Robin en Patty 2017

Nu de spelregels voor dansers bekend zijn kunnen we het nieuwe rooster afronden en bekend maken.

Dat betekent nieuwe cursus(sen) Stijldansen voor beginners, en nieuwe gratis proeflessen.

Ook bij proeflessen is plek voor een klein groepje mensen. Dat betekent dat het belangrijker is dan ooit om er snel bij te zijn.

Onze VIPs worden altijd als eerst geïnformeerd en hebben dus eerste keus om in te schrijven op de dag en tijd van hun keuze.

VIP worden is gratis en vrijblijvend.

Is jouw partner dus tijdens het thuiswerken en de quarantaine best een leuk persoon gebleken? En ben je blij dat je weer de deur uit kunt?

Word dan VIP en wie weet zit jij wel bij de selecte groep die gratis dansles krijgt.

Ik ga trouwen

Dance-Fit-openingsdans-bruiloft-persoonlijk-1-600

Veel bruiloften van 2020 zijn verzet naar 2021. Dat betekent dat de danslessen voor die bruidsparen opnieuw worden ingepland en samenvallen met de bruidsparen die toch al in 2021 van plan waren te trouwen.

Als gespecialiseerde dansschool in openingsdansen is de zomer topdrukte met privélessen voor bruidsparen.

Trouwen in 2020?

Is jouw bruiloft snel na 1 juli 2020? Neem dan direct contact op om alsnog een mooie openingsdans te kunnen doen.

Trouwen in 2021?

Is jullie bruiloft in 2021? Boek dan op korte termijn een intakegesprek. Dan weet je snel of ons maatwerktraject bij jullie past en voorkom je dat tegen die tijd de agenda al bomvol zit.

Contact is heel simpel

Heb je nog vragen over de heropening, nieuwe cursussen, groepslessen, proeflessen, maatregelen en protocollen, of wat dan ook?

E-mail dan gerust. Bellen mag ook.

Lees meer over COVID-19

Plaats een reactie!