Meteen naar de inhoud
Home » COVID-19 » COVID-19 >> Update 8

COVID-19 >> Update 8

Dansen is op allerlei manieren goed voor de mens. Het verbetert je balans, bloedcirculatie, en vermindert stress. Met al dat thuiswerken is een uitje ook erg wenselijk, en het fysieke en sociale contact zorgt voor endorfine, dopamine, en allerlei andere prettige stofjes in je grijze massa waar je lichaam blijer van wordt.

Vanaf 5 juni 2021 mogen we weer groepslessen Stijldansen geven. Ook kunnen we weer vrijdansen, en is de bar geopend.

Juist met al dat thuiswerken is het dus extra fijn dat danslessen bij ons gewoon weer door kunnen gaan zoals je van ons gewend bent: veilig, in kleine groepen met voldoende ruimte en ventilatie.

Er hoeft geen 1.5 meter afstand gehouden te worden tussen de koppels.

Er mogen maximaal 50 mensen tegelijk binnen zijn. Met onze beperkte groepsgrootte komen we daar lang niet aan, waardoor er ook weer meer ruimte per koppel is.

De dansschool is geen publieke ruimte. Er gelden dus geen verplichtingen van de overheid.
Voor de danslessen en het vrijdansen vinden we het dan ook erg fijn om iedereen gewoon aan te kunnen kijken en van iedereen het hele gezicht te zien.

Mocht je het met deze praktische inrichting niet fijn vinden om naar dansles te komen, neem dan even contact op. Dan vinden we een andere oplossing.

Deze versoepelingen geven ons weer de ruimte om allerlei dansactiviteiten op te starten. Meer informatie vind je op de pagina’s over gratis proeflessen (ook als je al weet dat je wil starten met Stijldansen voor beginners), vrijdansen, en openingsdansen voor bruidsparen.

Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust. We helpen je graag.

Contact is heel simpel

Lees meer over COVID-19

Stijldansen

Gratis proefles

Speciaal voor

beginners !