Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging van dansleraren

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging van dansleraren

Nederlandse Vereniging van dansleraren logo

Kwaliteit bij Dance Fit gewaarborgd

Bij Dance Fit streven we naar 100% maatwerk. Daarbij is kwaliteit een belangrijke factor. Zo bieden wij onze leerlingen en deelnemers graag goed opgebouwde en verzorgde workshops en danslessen die aansluiten bij de vraag en behoefte.

Onze docenten zijn, naast dansers met passie, dan ook aantoonbaar deskundig en ervaren als docenten voor een brede doelgroep. Die ervaring beperkt zich niet tot alleen het stijldansen. Om deze kwaliteit te waarborgen en te kunnen blijven groeien als dansschool hebben wij besloten aansluiting te zoeken bij de officiële Nederlandse Vereniging van Dansleraren.

Zo weet u als opdrachtgever of leerling wat u van ons mag verwachten. Wij zien dit als een belangrijke stap in de verdere groei en professionalisering van Dance Fit en zijn hier dan ook trots op.

Om goed te leren dansen in een gezonde leeromgeving kies je natuurlijk voor een erkende dansschool/dansleraar. Neem gerust contact met ons op voor onze danslessen in Leiden, een openingsdans op uw bruiloft, een maatwerk workshop, een van onze vaste workshops Stijldansen of wat uw wens ook is.

 

NVD_Email_Footer