Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Dancing with the Stars 2019 met dansleraren van Dansschool Dance Fit

Dancing with the Stars 2019 met dansleraren van Dansschool Dance Fit

Dancing with the stars 2019 Joost en Glenn op RTL4

Dancing with the Stars komt weer terug op televisie. Dit keer met twee docenten van Dansschool Dance Fit! RTL 4 gaat in september 2019 starten met een nieuw seizoen van het populaire dansprogramma waar bekende Nederlanders gekoppeld worden met professionele dansers. Samen strijden ze dan elke week om de beste recensies van de jury en stemmen van het publiek.

van de 11 deelnemende professionals zijn 2 dansleraren van Dansschool Dance Fit in Leiden. Daar zijn we als dansschool natuurlijk ontzettend trots op. Glenn gaat dansen met Tooske Ragas (#TeamTooske). Joost danst met Bibian Mentel (#TeamBibian), en inmiddels wordt er hard getraind voor de eerste show.

Natuurlijk gaan we met z’n allen kijken hoe ze Bibian en Tooske aan het dansen krijgen en wat de jury daarvan vindt. We zetten een beamer neer in de dansschool zodat we samen kunnen juichen en stemmen. Kom je ook?

Dat onze dansleraren zijn gevraagd voor Dancing with the Stars zien wij als een bevestiging dat het goede leraren zijn die weten waar ze het over hebben. Wil je dus dansles krijgen van een TV-bekendheid? Neem dan contact op. Dan krijg jij straks dansles van Glenn of Joost.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Join Our Channel!

Stay in touch with our latest news, offers, classes, and activities!
Leave anytime or (un)mute when you want to.