Meteen naar de inhoud
Dansschoenen International Dance Shoes UK

Dansschoenen voor wedstrijddansers

Date

Al jaren dansen wij met veel plezier op de comfortabele dansschoenen van International Dance Shoes (IDS) in het Verenigd Koninkrijk. Sinds Brexit is de afhandeling iets anders dan daarvoor. Om onze leerlingen te ontzorgen doen we twee maal per jaar een centrale bestelling waarbij wij de afhandeling van btw en importheffingen verzorgen. Bij voldoende animo kunnen we je ook eerder daarbij helpen. Zo delen we de transportkosten en verzorgen wij de administratie.

Het hele aanbod en tarieven is te vinden op de website van International Dance Shoes zelf. Voor advies over de pasvorm en welke schoenen passend zijn bij bijvoorbeeld je niveau en ambities kun je uiteraard bij je leraar terecht. Naast de vele andere voordelen krijgen leden van het wedstrijdteam korting op dansschoenen bij IDS.

Zodra je zeker weet welk model dansschoen je wil bestellen, geef je dat aan je leraar door. Zorg ervoor dat alle velden van de IDS website duidelijk ingevuld zijn. Model, maat, breedte, zool, hak, etc. Je ontvangt dan een factuur voor de schoenen en verzendkosten. Korting voor teamleden wordt daar automatisch in verwerkt. De importheffingen worden apart gefactureerd zodra dit met de transporteur is geregeld.

Share this story with your friends