Meteen naar de inhoud
Wedstrijddansen Dansschool Dance Fit - NADB Paascup Zwijsen in Oss hero

Danswedstrijd: NADB Paascup in Oss

Date

Wedstrijddansen wekt steeds meer interesse onder de dansers van Dansschool Dance Fit. In dat kader hebben we recent een informatiesessie gehouden, een webpagina toegewezen aan wedstrijddansen, en organiseren we een workshop Competition Kickstarter. Ook nodigen we leerlingen uit om met ons samen te gaan kijken bij verschillende danswedstrijden en zo te zien hoe dat in de praktijk werkt en natuurlijk sfeer te proeven. Afgelopen weekend waren we bij Danscentrum Zwijsen in Oss (Bekend van de Ballroom Business Podcast).

Deze wedstrijd werd georganiseerd onder de vlag van de Nederlandse Algemene Danssport Bond (NADB) en trok ca 140 danskoppels variërend van startklasse tot masterclass, solo-dansers van alle leeftijden, Ballroom & Latin, en schattige jeugd tot senioren. Er deden dansers uit Leiden mee, eigen paren van Zwijsen, maar ook internationale dansers waren te zien op de vloer.

Verschillende uitglijders en herhaaldelijke stroomuitval mochten de sfeer niet verpesten. Dansers en publiek samen maakten er een feestelijke dag van die paste bij het mooie voorjaarsweer.

We hebben diverse video’s opgenomen en op onze instagram geplaatst. Zo krijg je een goed beeld van de sfeer en het dansen.

Uiteindelijk hebben we 9½ uur gezeten en kwamen we behoorlijk stijf weer thuis aan. Kijken bij een wedstrijd is leuk. Dansen is leuker!

Bekijk het overzicht van alle aankomende wedstrijden en laat het weten als je ook wil komen kijken!

Share this story with your friends

We gaan verhuizen

En we hebben je hulp nodig.

Je krijgt er natuurlijk ook wat voor terug.