Gratis proefles Stijldansen voor beginners

Beginners

Niveau

60 min

duur

€ 0,-

Kosten

Geen

Verplichtingen

100%

gezellig

Vind ons ook op

Direct aanmelden

Geen vinkjes nodig.

Voor wie is deze proefles?

Deze gratis proefles is voor mensen die nog nooit gedanst hebben en dat misschien ook wel een beetje spannend vinden. 

Hij is er voor stelletjes die er tijdens de lockdown achter zijn gekomen dat hun partner best leuk is, en samen wat willen gaan doen.

Deze gratis proefles is ideaal voor stelletjes die willen loskomen van de bank. Ideaal voor stelletjes die geen zin hebben weer een nieuwe serie uit te zoeken op Netflix.

Stelletjes die graag in contact komen met andere relaxte mensen zonder het gevoel te hebben aan het daten te zijn.

Mensen die (weer) meer willen bewegen zonder gelijk het gevoel te hebben aan het sporten te zijn. Zonder je yoga-pants uit de kast te hoeven halen, of stinkend naar zweet nieuwe mensen te ontmoeten. 

Waarom een gratis proefles volgen?

Er zijn verschillende redenen om een proefles Stijldansen te volgen.
 
Het is een makkelijke manier om een goed beeld te krijgen van wat stijldansen is en of je dat wel leuk vindt. Bijvoorbeeld omdat je er nog nooit eerder van gehoord had en nieuwsgierig bent geworden, of omdat stijldansen ergens anders niet zo leuk was, en dat misschien niet aan het stijldansen lag maar aan andere factoren.
 
Een tweede reden om een gratis proefles te volgen is namelijk om te kijken of je de docenten wel leuk vindt. Als je een cursus van 20 lessen volgt, zit je 20 uur vast aan die leraar. Het verschil tussen een relaxte leraar die je met een goede opbouw, veel humor, en hippe muziek leert dansen of een stoffige knar met droge theorie kan je dansles maken of kraken. Daar kom je achter door het te ervaren.
 
Bij de proefles kom je er ook achter of de lessen en de cursus wel een beetje degelijk zijn opgebouwd natuurlijk. Je hoort wat je kunt verwachten bij de cursus, en al je vragen stellen als je die daarna nog hebt.

 

Misschien is de proefles wel een mooie manier om je partner te overtuigen. Dat een hele cursus volgen nog een beetje intimiderend klonk en die nog een beetje aan het idee moest wennen. Daar is de les natuurlijk ook heel handig voor.
 
Laat je partner bij een gratis proefles zelf maar ervaren dat ook hij/zij kan leren dansen. Ook als dat vooraf nogal onwaarschijnlijk lijkt.

Wij discrimineren niet bij toegang. Danskoppels hoeven niet alleen maar M/V te zijn. Aanmeldingen worden bevestigd op volgorde van binnenkomst. 

 

Dit ga je leren bij de proefles:

Zij gingen je voor:

Claim jij je plek?

Meer opties

Of heb je meer interesse in deze opties?