Gratis proeflessen

 

Gratis proeflessen dansen in Leiden

Ben je op zoek naar iets leuks om samen met je partner te doen? Even loskomen van de bank, en stoppen met het zoeken naar weer een nieuwe serie uitzoeken op Netflix? Wordt het tijd om ook weer eens wat nieuwe mensen te leren kennen, maar dan zonder het gevoel dat je aan het daten bent?

Kom in beweging, maar dan zonder gelijk te zweten of je yoga pants uit de kast te moeten halen. Nieuwe vrienden maken terwijl je naar sportschool stinkt is niet voor iedereen de beste manier.

Hoe dan wel?

  • Ga iets doen wat goed is voor je balans.
  • Iets wat goed is voor je spieren.
  • Ook je hersenen worden hier blij van. Onderzoek wijst uit dat dit zelfs helpt bij de bestrijding van Alzheimer.
  • Gebruik (of ontdek) je muzikaliteit.
  • En in je dagelijkse kleren ontspannen in een groep met anderen, die precies hetzelfde willen als jullie.

Maak kennis met Stijldansen.

En natuurlijk zijn er meer plaatsen waar je kunt leren dansen. Je kunt er alleen ook de mist mee ingaan. Dan denk je leuk iets samen te gaan doen, en dan wissel je na 4 minuten al van partner. Sta je de hele avond met vreemden te dansen en zie je elkaar pas aan het einde weer terug. Het kan ook zijn dat er keihard gewerkt wordt om op wedstrijden hoog te scoren. Daar gaat je avondje uit.

Daar hebben wij zo ons eigen idee bij. We vertellen je daarom graag waarom je juist bij ons moet komen dansen.

Om een goed beeld te krijgen van onze dansschool, cursussen, docenten en meer kun je gratis bij ons komen dansen. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt. Hieronder vind je de actuele data van onze gratis proeflessen.  Iedereen kan meedoen. Er is plaats voor een beperkt aantal paren. Aanmeldingen worden bevestigd op volgorde van binnenkomst. Als je plaats per e-mail is bevestigd, kun je aan deze gratis proefles deelnemen.

Heb je geen danspartner? Meld je dan aan voor de reservelijst. Dans je als dame? Dan zetten we je op de gastenlijst als er ook een heer zonder danspartner op de reservelijst komt. Dat laten we je dan uiteraard expliciet weten.

Rooster 2020

Het rooster voor het seizoen dat in maart 2020 van start gaat is bijna rond. Zodra dit definitief is vind, je dat op onze roosterpagina. Je kunt wel alvast een proefles volgen om te kijken of je de dansschool, de leraren, de methodiek, en het stijldansen leuk vindt. Er starten sowieso weer twee cursussen Stijldansen voor beginners. Daarvoor kun je ook al direct aanmelden.

Direct aanmelden voor een proefles:

Tevredenheidsgarantie

Op onze beginnerscursus geven wij tevredenheidsgarantie. Zo kun je gewoon al gelijk inschrijven. Ben je na de eerste les toch niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug. Zonder vragen. Je zit nergens aan vast. Makkelijk toch?

Waarom we dat doen? Omdat we volledig achter onze mensen en onze diensten staan. En als er iets niet naar wens is, we dat graag voor je oplossen. Altijd.

Twijfel je nog? Lees onze reviews.

Een absolute aanrader!

Mijn vriendin en ik waren al enige tijd op zoek naar een goede dansschool in Leiden waar stijldanslessen Ballroom en Latin worden gegeven. Daarbij zochten we naar een gezellige sfeer, een jong publiek en (technisch) uitstekende dansleraren.

Bij Robin voelden wij ons dan ook gelijk thuis. Robin brengt (de techniek van) de danspassen perfect over, waarbij hij direct doorheeft welk concreet punt aandacht behoeft.

Verder is hij niet alleen vriendelijk maar geeft hij de lessen ook met veel humor. “Dansen met een handicap” en “dubbeltje op zijn kant” zijn inmiddels gevleugelde uitdrukkingen geworden.

Als je dus nog een uitstekende dansleraar/dansschool zoekt, dan is Dance Fit een absolute aanrader (ook voor privélessen) !
Edwin Nijhof
Leerling groepslessen