Home » Nieuws » Gratis proeflessen – VIPs

Gratis proeflessen – VIPs

Stijldansen in Leiden - Hooglandse Kerk met Robin en Patty 2017

Gratis proeflessen dansen in Leiden

Ben je op zoek naar iets leuks om samen met je partner te doen? Even loskomen van de bank, en stoppen met het zoeken naar weer een nieuwe serie uitzoeken op Netflix? Wordt het tijd om ook weer eens wat nieuwe mensen te leren kennen, maar dan zonder het gevoel dat je aan het daten bent?

Kom in beweging, maar dan zonder gelijk te zweten of je yoga pants uit de kast te moeten halen. Nieuwe vrienden maken terwijl je naar sportschool stinkt is niet voor iedereen de beste manier.

Hoe dan wel?

 • Verbeter je balans zonder dat je het gevoel hebt dat je aan het sporten bent.
 • Versterk je spieren en je conditie zonder dat je naar zweet gaat ruiken.
 • Prikkel je hersenen op een nieuwe manier. Ze maken endorfine aan (dat gelukshormoon weetjewel) en zorgen dat je relaxter en blijer wordt.
 • Laat je stress los terwijl je niet eens wist dat je het had, zodat je schouders niet zo’n pijn meer doen van het krom zitten op kantoor en krijg weer wat ruimte in je hoofd om te genieten van de mooie dingen om je heen.
 • Verbaas jezelf dat je eigenlijk wel wat muzikaler bent dan je vrienden je al die tijd credit voor gegeven hebben, en jijzelf waarschijnlijk ook, zodat jij wel lekker ritmisch kunt meetikken met muziek in de auto, kroeg, of gewoon thuis en op kantoor.
 • Draag lekker je normale dagelijkse kleding of je nou van school of je werk komt. Jij zorgt gewoon dat je er leuk uit ziet, en zonder extra moeite kun je naar je met je partner een avondje uit. Géén speciale kleding. Gegarandeerd alleen maar met je eigen partner.
 • Ontmoet een koppels die hetzelfde willen als jij, maar dan met hun eigen partner.

Maak kennis met Stijldansen.

En natuurlijk zijn er meer plaatsen waar je dat kunt leren. Je kunt er alleen ook de mist mee ingaan. Dan denk je leuk iets samen te gaan doen, en dan wissel je na 4 minuten ineens van partner. Sta je de hele avond met vreemden te dansen en zie je elkaar pas aan het einde weer terug. Het kan ook zijn dat er keihard gewerkt wordt om op wedstrijden hoog te scoren. Daar gaat je avondje uit.

Daar hebben wij zo ons eigen idee bij. We vertellen je daarom graag waarom je juist bij ons moet komen dansen.

Om een goed beeld te krijgen van onze dansschool, cursussen, docenten en meer kun je gratis bij ons komen dansen. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt. Hieronder vind je de actuele data van onze gratis proeflessen.  Iedereen kan meedoen. Er is plaats voor een beperkt aantal paren.

Aanmeldingen worden bevestigd op volgorde van binnenkomst.

Momenteel zijn er geen gratis proeflessen beschikbaar.

Helaas zijn onze cursussen Stijldansen voor beginners momenteel on hold. De volgende cursus Stijldansen voor beginners start zodra het weer mag van de overheid. Hieronder kun je aanmelden voor de VIP-lijst. Dan ben je als eerst op de hoogte van de proeflessen voor de cursus die dan van start gaat.


Dit ga je sowieso leren bij je dansles:

 • Hoe je voorkomt dat je telkens op haar tenen gaat staan als je een stapje naar voren wil zetten in een van de zwierige ballroom dansen en hoe je samen danst zonder dat ze blauwe tenen en een grumpy mood heeft.
 • Wat er altijd misgaat als je je partner probeert te helpen en vrijwel alle dansleraren vergeten te vertellen.
 • Hoe dames anders leren hoe ze moeten bewegen dan heren en dus ook anders les moeten krijgen om op een prettige manier te leren dansen.
 • Hoe er kortsluiting bij heren ontstaat als je ze probeert te helpen met hun danspasjes waardoor ze nog onzekerder worden, en hoe je dat kunt voorkomen.
 • Hoe je altijd precies het tegenovergestelde doet van wat je partner nodig heeft en daardoor het probleem alleen maar vergroot als het even niet lukt in de les.
 • Wat je wel moet doen als het bij je partner even niet lukt zodat je allebei gewoon leert dansen, ook nog een leuke dansles en samen een fijne avond hebt.
 • Waarom ze niet volgt terwijl jij precies leidt waar ze heen moet (of toch niet?)
 • Hoe je relatie thuis ook beter wordt als je dansles volgt doordat je beter begrijpt wat die ander nou eigenlijk bedoelt, en wat je daar wél mee moet om te zorgen dat niemand een grumpy mood heeft.
Openingsdans bruiloft bij Dansschool Dance Fit in leiden

Gaan jullie trouwen?

Wacht dan niet tot de groepslessen weer beginnen. We hebben een speciaal traject voor openingsdansen. Bekijk sowieso onze video met tips van de meester, en meld je aan voor Expert tips per e-mail.

Dan wordt jullie openingsdans sowieso een succes.

Meld je aan voor onze VIP-lijst.

Niet-goed-geld-terug-garantie-social-card-32

Tevredenheidsgarantie

Op onze beginnerscursus geven wij tevredenheidsgarantie. Zo kun je gewoon al gelijk inschrijven. Ben je na de eerste les toch niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug. Zonder vragen. Je zit nergens aan vast. Makkelijk toch?

Waarom we dat doen? Omdat we volledig achter onze mensen en onze diensten staan. En als er iets niet naar wens is, we dat graag voor je oplossen. Altijd.

Twijfel je nog? Lees onze andere reviews.

IDTA Logo

1 reactie op “Gratis proeflessen – VIPs”

 1. Wacht met veel plezier jullie bericht af wanneer ik een proefles mag doen. Wil dolgraag weer dansen. Tot gauw! Warme groet Gea

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.