Home » Nieuws » Gratis proeflessen – VIPs

Gratis proeflessen – VIPs

Stijldansen in Leiden - Hooglandse Kerk met Robin en Patty 2017

Gratis proeflessen dansen in Leiden

Ben je op zoek naar iets leuks om samen met je partner te doen? Even loskomen van de bank, en stoppen met het zoeken naar weer een nieuwe serie uitzoeken op Netflix? Wordt het tijd om ook weer eens wat nieuwe mensen te leren kennen, maar dan zonder het gevoel dat je aan het daten bent?

Kom in beweging, maar dan zonder gelijk te zweten of je yoga pants uit de kast te moeten halen. Nieuwe vrienden maken terwijl je naar sportschool stinkt is niet voor iedereen de beste manier.

Hoe dan wel?

Ga iets doen wat goed is voor je balans.

Iets wat goed is voor je spieren.

Ook je hersenen worden hier blij van. Onderzoek wijst uit dat dit zelfs helpt bij de bestrijding van Alzheimer.

Gebruik (of ontdek) je muzikaliteit.

En in je dagelijkse kleren ontspannen in een groep met anderen, die precies hetzelfde willen als jullie.

Maak kennis met Stijldansen.

En natuurlijk zijn er meer plaatsen waar je dat kunt leren. Je kunt er alleen ook de mist mee ingaan. Dan denk je leuk iets samen te gaan doen, en dan wissel je na 4 minuten al van partner. Sta je de hele avond met vreemden te dansen en zie je elkaar pas aan het einde weer terug. Het kan ook zijn dat er keihard gewerkt wordt om op wedstrijden hoog te scoren. Daar gaat je avondje uit.

Daar hebben wij zo ons eigen idee bij. We vertellen je daarom graag waarom je juist bij ons moet komen dansen.

Om een goed beeld te krijgen van onze dansschool, cursussen, docenten en meer kun je gratis bij ons komen dansen. Dat mag in de week voor de cursussen starten. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt. Hieronder vind je de actuele data van onze gratis proeflessen.  Iedereen kan meedoen. Er is plaats voor een beperkt aantal paren. Aanmeldingen worden bevestigd op volgorde van binnenkomst.

Momenteel zijn er geen gratis proeflessen beschikbaar.

Helaas zijn onze cursussen Stijldansen voor beginners al begonnen. Deze groepen hebben inmiddels al zo veel geleerd, dat nu nog aanhaken niet aan te raden is. De volgende cursus Stijldansen voor beginners start volgens de cyclus weer in september 2020. Onderaan de pagina kun je aanmelden voor de VIP-lijst. Dan ben je als eerst op de hoogte van de proeflessen voor de cursus die in september 2020 van start gaat.


Meld je aan voor onze VIP-lijst.

Gaan jullie trouwen?

Wacht dan niet tot de groepslessen weer beginnen. We hebben een speciaal traject voor openingsdansen. Bekijk sowieso onze video met tips van de meester, en meld je aan voor Expert tips per e-mail.

Dan wordt jullie openingsdans sowieso een succes.

Tevredenheidsgarantie

Op onze beginnerscursus geven wij tevredenheidsgarantie. Zo kun je gewoon al gelijk inschrijven. Ben je na de eerste les toch niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug. Zonder vragen. Je zit nergens aan vast. Makkelijk toch?

Waarom we dat doen? Omdat we volledig achter onze mensen en onze diensten staan. En als er iets niet naar wens is, we dat graag voor je oplossen. Altijd.

Twijfel je nog? Lees onze andere reviews.

Niet-goed-geld-terug-garantie-social-card-32
IDTA Logo

1 reactie op “Gratis proeflessen – VIPs”

  1. Wacht met veel plezier jullie bericht af wanneer ik een proefles mag doen. Wil dolgraag weer dansen. Tot gauw! Warme groet Gea

Plaats een reactie!