Gratis proeflessen

 

Gratis proeflessen stijldansen in Leiden

Om een goed beeld te krijgen van onze dansschool, cursussen, docenten en meer kun je gratis bij ons komen dansen. Dat mag in de week voor de cursussen starten. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt. Bekijk het rooster voor de cursussen. Hieronder vind je de actuele data van onze gratis proeflessen.  Iedereen kan meedoen. Vooraf aanmelden wordt gewaardeerd maar is niet noodzakelijk.

Woensdag
23/8 en 30/8/2017

19:00 uur Beginners

20:00 uur Topklasse

21:15 uur Brons

Donderdag
24/8 en 31/8/2017

19:00 uur Brons

20:00 uur Beginners

21:00 uur Zilver ster

Laat hier weten dat je erbij bent:

 

anti-spam

Meld je aan en maak kans op een van de CD’s van Dancelife, bomvol met stijldansmuziek.

Onder alle bezoekers van de gratis proeflessen die zich vooraf hebben aangemeld verloten we zes keer een CD met stijldansmuziek van Dancelife. Je maakt kans door je vooraf op te geven via bovenstaand formulier en deel te nemen aan een proefles naar keuze op 23, 24, 30, en/of 31 augustus !

De winnaars worden willekeurig gekozen in de eerste week van september 2017.

Lees ook: Wat trek ik aan naar dansles?

Tevredenheidsgarantie

Op onze beginnerscursus geven wij tevredenheidsgarantie. Zo kun je gewoon al gelijk inschrijven. Ben je na de eerste les toch niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug. Zonder vragen. Je zit nergens aan vast. Makkelijk toch?

Waarom we dat doen? Omdat we volledig achter onze mensen en onze diensten staan. En als er iets niet naar wens is, we dat graag voor je oplossen. Altijd.

Wil je meer weten over wie we zijn? Lees hier waarom je juist bij ons moet komen dansen.

Twijfel je nog? Lees onze reviews.

 

Nederlandse Vereniging van Dansleraren