Meteen naar de inhoud
20230708 Afdansen groepsfoto (Brons)

Het afdansen was weer geslaagd!

Date

En de leerlingen ook!

Afgelopen zaterdag danste een record-aantal leerlingen in recordwarmte (ondanks de airco) voor onze strenge jury en hun eigen publiek. Afdansen is de feestelijke afsluiting van de cursussen Stijldansen. Alle deelnemers zagen er prachtig uit. Mooie pakken, zomerse jurkjes, matchende dassen. Iedereen had er duidelijk werk van gemaakt. Met een koel drankje en een ijsje ging iedereen de warmte én de zenuwen te lijf.

Voor het eerst in onze historie waren ook alle cursussen vertegenwoordigd. Dansers en publiek konden daarmee genieten van alle niveau’s van dansen. We hebben menig beginnend danser vol bewondering en ambitie horen praten over wat ze aan dansen zagen langskomen. “Oh dat wil ik ook leren!”. “Voorlopig ben je nog niet van ons af!”.

Met een strakke uitvoering van de timetable liep de hele avond soepel en vloog de tijd voorbij. Afsluitend kon ook het publiek nog even de dansvloer op. Ook daar zaten duidelijk leuke dansers tussen.

Het dansen zelf werd beoordeeld door niemand minder dan Nederlands Kampioen Professional Latin, bekend van Dancing with the Stars op RTL, Claudia van der Helm!

Het afdansen is ook gelijk de kick-off van het zomerprogramma, bomvol leuke activiteiten. Daarna kijken we weer uit naar het nieuwe semester dat in de week van 28 augustus 2023 van start gaat.

Heb je zelf ook foto’s en video’s van het afdansen? Deel ze met ons. Je kunt ons ook taggen op instagram (@Dansschool_Dance_Fit).

Ingezonden foto’s en video’s delen we hieronder:

Share this story with your friends

We gaan verhuizen

En we hebben je hulp nodig.

Je krijgt er natuurlijk ook wat voor terug.