Meteen naar de inhoud
Lidmaatschap NDO Dansschool Dance Fit

NDO Lidmaatschap (Cat I)

Date

De Nederlandse Danssport Organisatie (NDO) is een Landelijke wedstrijdbond voor dansers van alle leeftijden en niveau’s. Het is de bond waar Robin altijd voornamelijk heeft gedanst, en Esther en Reinier nog steeds dansen. Nu er onder onze leerlingen steeds meer interesse komt voor wedstrijddansen, hebben we bij de NDO lidmaatschap aangevraagd. Zo blijven we goed op de hoogte van de activiteiten van de NDO, kunnen we makkelijk onze dansers aanmelden voor wedstrijden, en maken we ook gebruik van de diverse voordelen van lidmaatschap.

Er zijn verschillende soorten lidmaatschap. Omdat Robin IDTA gediplomeerd dansleraar is, hebben we een Cat I lidmaatschap mogen afnemen. Dat betekent dat we de school ook kunnen vertegenwoordigen op ledenvergaderingen en daarbij stemrecht hebben. Een recht dat ongediplomeerde dansleraren niet hebben. Daarmee zullen we onze danslers maximaal ondersteunen in hun verdere danscarrière. Je vindt ons lidmaatschap terug in het ledenoverzicht op de website van de NDO.

Als leerling van Danschool Dance Fit kun je nu ook zelf lid worden in Cat IV (dansers). Dat is voor je eerste wedstrijd nog niet nodig. Als je daarna meer wedstrijden bij de NDO wil meedoen, is dat wel aan de orde. Neem gerust contact op met je leraar als je meer informatie wil over het lidmaatschap voor dansers en de ledenvoordelen.

Ook als je al wedstrijden danst maar voortaan voor Dansschool Dance Fit wil uitkomen bij de wedstrijden van de NDO, horen we graag van je. Dan kijken we graag naar de mogelijkheden om jouw danscarrière een mooie boost te geven met ons speciale programma voor wedstrijddansers.

Share this story with your friends

We gaan verhuizen

En we hebben je hulp nodig.

Je krijgt er natuurlijk ook wat voor terug.