Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Nieuwe danslessen in leiden

Nieuwe danslessen in leiden

Nieuwe danslessen in Leiden

We starten twee keer per jaar met een nieuwe cursus stijldansen voor beginners. Deze lessen worden volgens het rooster. Voor deze cursus is geen ervaring vereist. Iedereen kan meedoen. Meld je aan voor gratis proeflessen of schrijf je gelijk in.

Stijldansen voor beginners in Leiden

In deze speciale beginnerscursus leer je op een leuke manier de basispassen en enkele leuke variaties in zes verschillende dansen. Zo leer je de ChaCha, Rumba, Jive, Engelse Wals, Tango en de Quickstep. We bouwen het rustig op qua passen en muziek. Voor je het weet kun je helemaal zelfstandig van deze dansen genieten. Ook leer je meer over de achtergrond en “etiquette” van het stijldansen. We gaan in op de danshouding en het fenomeen van leiden en volgen. 

Dansles is een gezellig avondje uit waar je ontspannen met je partner bezig bent, van alles leert (over dansen én jezelf!) en leuke mensen leert kennen.

Gratis proefles

Op onze beginnerscursus geven wij tevredenheidsgarantie. Wil je toch eerst een les volgen voor je besluit om in te schrijven? Dat kan natuurlijk ook. Doe kosteloos mee met de eerste les en besluit daarna of je de rest van de cursus ook wil volgen. Je zit nergens aan vast.

Heb je al danservaring? Kies dan voor een van onze andere cursussen.

Niet-goed-geld-terug-garantie-social-card-32