Meteen naar de inhoud
Home » De mogelijkheden bij Dansschool Dance Fit

De mogelijkheden bij Dansschool Dance Fit

Clublessen

Wij geven groepslessen / clublessen stijldansen in Leiden. Een cursus bestaat uit 18 tot 20 lessen. Bij de lagere cursussen gaan we aan de slag met de Engelse Wals, Tango, Quickstep, ChaCha, Rumba en Jive. Bij de hogere cursussen komen daar de Slowfoxtrot, Weense wals, Samba en Paso doble bij. Klik hier voor alle informatie over onze clublessen.

Dansen op je bruiloft

Bruidsparen die willen leren dansen voor op hun bruiloft kiezen vaak voor privéles. Vaak wordt er op de feestavond aan stijldansen gedaan. Vrijwel elk bruidspaar opent de feestavond van hun bruiloft met een openingsdans. Wij worden altijd erg blij van bruiloften en hebben dan ook alvast wat mogelijkheden op een rij gezet voor de openingsdans op je bruiloft.

Geef een dansles kado!

Het is ook mogelijk om een privéles stijldansen kado te geven. Hiervoor hebben wij De Dance Fit Cadeaucheque in het leven geroepen. Deze bon is 15 bij 21 cm en wordt met feestelijke verpakking geleverd. Hierdoor heeft u ook echt iets leuks om te geven. Ga direct naar meer informatie over de Dance Fit Cadeaucheque.

Dansworkshops stijldansen!

Een workshop kan een leuke bijdrage leveren aan een evenement. Hierbij kan gedacht worden aan een (stijldans-)feestavond of een bedrijfsuitje. Ook voor vrijgezellenfeestjes worden door ons workshops gegeven. Workshops zijn niet alleen leerzaam. Ze zijn vooral ook erg leuk en gezellig! De inhoud van zo’n workshop hangt af van de doelgroep en het doel van het evenement.

Enkele voorbeelden van onderwerpen voor een dansworkshop zijn:

  • Een (basis-)choreografie aanleren
  • Techniek aanleren / verbeteren
  • De(dans-)houding en het nut ervan
  • Muzikaliteit
  • Leiden en volgen
  • Interactie met je partner
  • En nog veel meer…

Ben je student? Bekijk dan ons speciale aanbod voor studenten.

Demonstraties!

Onze docenten zijn actief op danswedstrijden in de hoogste klasse van Nederland. Ook vertegenwoordigen zij Nederland op internationale wedstrijden.

Demonstraties uit naam van Dansschool Dance Fit worden verzorgd door bijvoorbeeld Joost Findhammer of Glenn Feddema. Beiden bekend van Dancing with the Stars 2019.

Wij zorgen dan ook dat jullie dansdemonstratie van het hoogste niveau is.

Joost Findhammer en Bibian Mentel bij Dancing with the Stars 2019

NB: Voor demonstraties brengen wij euro’s in rekening. Met publiciteit, exposure, en goodwill kan niet worden betaald. Geen budget? Geen demo.

Voor dansscholen

Verder verzorgen wij clublessen voor dansscholen. In overleg kan gekozen worden voor het lesprogramma dat de school al heeft of een van de lesprogramma’s van Dance Fit. Een geheel nieuw lesprogramma opstellen voor een specifieke doelgroep van de dansschool is bespreekbaar.

Dansles op school?

Stijldansen kan ook een afwisselende invulling geven aan gymlessen op middelbare scholen. Bewegen op muziek is daarin nog steeds een verplicht onderdeel in het jaarprogramma. Dit is helaas niet bij elke docent een favoriet onderdeel. Wij verzorgen deze lessen graag voor je. Zo krijgen de leerlingen toch gedegen danslessen, gewoon onder schooltijd. Misschien combineer je het wel met een kerstgala of examenfeest?

Met stijldansen is er bij ons heel veel mogelijk. Het maakt ons niet uit of je voor twee mensen, en kleine, of grote groep iets wilt organiseren. Dit kan zowel in het Nederlands als in het Engels. Namens ons wordt stijldansles gegeven door docenten die gediplomeerd of in opleiding zijn bij de International Dance Teachers Association (IDTA). Ook Engelstalige leerlingen kunnen dan ook probleemloos bij ons terecht.

Wij streven naar 100% maatwerk en horen graag wat je wensen zijn.
Onze contactgegevens staan op onze contactpagina.