Dansles in Leiden

Stijldansen leer je het best van ervaren docenten met een goed lesprogramma. Robin geeft al ruim 12 jaar les, waarvan al 10 jaar in stijldansen. Hij is bestuurslid bij de Nederlandse vereniging  van Dansleraren en haalt zijn diploma’s bij de International Dance Teachers Association. Zo maken we de de nieuwste danspassen en danstechnieken helemaal voor jou beschikbaar en vanwege zijn jarenlange ervaring weten wij zeker dat hij ook jullie kan leren stijldansen.

Volg dansles in Leiden bij dansschool Dance Fit en je bent verzekerd van een gezellige avond uit waarbij je wél wat leert: een goede basis waar je nog lang plezier van hebt. Dansles waar je je fijn bij voelt. Zeker als je nog nooit gedanst hebt(en het misschien een beetje spannend vindt!).

Dansles in Leiden

Dansles in Leiden - Edwin Nijhof
“Mijn vriendin en ik waren al enige tijd op zoek naar een goede dansschool in Leiden waar stijldanslessen Ballroom en Latin worden gegeven. Daarbij zochten we naar een gezellige sfeer, een jong publiek en (technisch) uitstekende dansleraren.

Bij Robin voelden wij ons dan ook gelijk thuis. Robin brengt (de techniek van) de danspassen perfect over, waarbij hij direct doorheeft welk concreet punt aandacht behoeft.

Verder is hij niet alleen vriendelijk maar geeft hij de lessen ook met veel humor. “Dansen met een handicap” en “dubbeltje op zijn kant” zijn inmiddels gevleugelde uitdrukkingen geworden.

Als je dus nog een uitstekende dansleraar/dansschool zoekt, dan is Dance Fit een absolute aanrader (ook voor privélessen) !”

Top qualities: Personable, Expert, Good value

-Edwin Nijhof

 

Nieuwe cursussen dansles in Leiden: Stijldansen

 • Gratis proeflessen 7 en 8 februari 2018
 • De cursus stijldansen bestaat uit 18 lessen
 • De cursussen starten vanaf 14 februari 2018
 • Inschrijven per danspaar (m/v, m/m, v/v – allemaal welkom!)
 • Instromen? Ook dat kan! Bekijk het rooster.
  Neem contact met ons op als je wil instromen. We bespreken dan graag de mogelijkheden met je.
 Lesrooster  

 

Dansles Leiden stijldansen voor beginners

Dansles voor Beginners (geen ervaring nodig!)

Deze cursus wordt gegeven op donderdag. In deze speciale beginnerscursus leer je op een leuke manier de basispassen en enkele leuke variaties in zes verschillende dansen. Zo leer je …

Stijldansen – niveau Brons

Deze cursus is het vervolg op de cursus Stijldansen voor beginners. Met de cursus Stijldansen niveau Brons leer je … (lees meer)

Dansschool-Dance-Fit-stijldansen-zilver

Stijldansen – niveau Zilver

Deze cursus is het vervolg op de cursus Stijldansen niveau Brons ster. Met de cursus Stijldansen niveau Zilver leer je … (lees meer)

Dansles Leiden stijldansen niveau Topklasse

Stijldansen – niveau Topklasse

Voor dansers met veel danservaring, bij dansschool Dance Fit of ergens anders, bieden wij een Topklasse-cursus stijldansen. Tijdens deze cursus leer je … (lees meer)

 

Locatie

 • Mary Zeldenrustweg 18
  2331 ND Leiden
 • Houten dansvloer
 • Inclusief bar met kleine prijsjes
  Meebrengen van eigen consumpties is niet toegestaan
 • Gratis parkeergelegenheid bij de dansschool
 • Goed bereikbaar met openbaar vervoer

Nederlandse Vereniging van Dansleraren

In bijzondere gevallen kan er gekeken worden naar deelname op basis van losse lessen. Neem in dat geval even contact met ons op om de mogelijkheden en kosten te bespreken.

Wil jij ook dansles in Leiden? Een losse les meedoen of instromen? Schrijf je dan nu in.

Niet-goed-geld-terug-garantie