Gala-workshop

 

Onze Gala-workshop is speciaal voor studenten en studentenverenigingen uit Leiden en omstreken. Naast ons gebruikelijke aanbod van maatwerk workshops verzorgen wij ook workshops ter voorbereiding op een gala.

Dance Fit heeft ons een cursus op maat gegeven ter voorbereiding van een dansfeest. De groep was erg enthousiast en de uitleg werd goed op niveau gegeven. De locatie en apparatuur werd voor ons geregeld en dat alles voor een super prijs. De docenten waren erg vriendelijk en toegankelijk. Kortom, dank het was helemaal goed!

Sebastiaan de Groot

Gala-workshop voor studenten

Tijdens deze workshop leren jullie de basispassen van enkele populaire dansen uit het stijldansen. Afhankelijk van de gekozen duur van de workshop, leren jullie ook een of meerdere variaties.

Stijldansen is een leuke manier om samen te dansen. Daarom leren jullie ook leiden en volgen in het dansen. Dat is soms even wennen, maar altijd veel leuker om te doen dan alleen maar stapjes doen.

Omdat jullie naar een gala gaan, leren jullie ook de etiquette die bij het stijldansen hoort.

  • Waar komen de dansen vandaan?
  • Waarom zijn ze zoals ze zijn?
  • Wat is er door de jaren heen juist allemaal veranderd?
  • Wat is de rol van de heer/dame?
  • Hoe gaan we met elkaar om?
  • Hoe gaan we met andere dansparen om?

Dat en meer leer je in een gezellige, ontspannen omgeving waar ruimte is om te lachen, te leren, fouten te maken, en vooral veel plezier te maken.

Gala-workshop stijldansen SPIL Leiden

Maatwerk

Deze workshop is ingericht op basis van onze ervaring met diverse studentenverenigingen, commissies, en universiteiten. Wij specialiseren ons in maatwerk, waardoor we volledig naar wens en in goed overleg de inhoud van de workshop kunnen aanpassen om perfect aan te sluiten bij jullie doel.

In principe geven wij deze workshop op onze dansschool, maar workshops op jullie eigen locatie is bespreekbaar. Hierbij kunnen wij ook geluidsapparatuur meenemen.

Budget

Wij begrijpen dat studeren een dure zaak kan zijn. Laat ons daarom als het kan, weten wat het budget is. Wij proberen met maatwerk zo goed mogelijk daarbij aan te sluiten. Zo kunnen kleine aanpassingen soms het verschil maken tussen wel of niet binnen het budget uitkomen.

Zij dansten al bij ons:

medische-faculteit-der-leidse-studenten-mflsaugustijns-damesgenootschap-supernova spil-plaats-studievereniging-politicologie-in-leiden algemene-leidse-studentenvereniging-augustinusAsopos de Vliet Leiden logo

Benieuwd naar wat we voor jullie kunnen doen?

Neem dan contact met ons op. Vertel zo veel mogelijk over jullie wensen, het doel, het aantal deelnemers, de locatie, budgetaire wensen, eventueel inbegrepen drankjes (koffie/thee, fris, cocktails, u name it.) en we nemen binnen enkele dagen contact met je op.