Meteen naar de inhoud

Geef een
dansles cadeau

https://www.dance-fit.nl/ons-aanbod/geef-een-cadeaubon-stijldansen/

Cadeau voor twee

Geef een dansles cadeau en maak twee mensen blij. Misschien mag je zelf wel mee met de ontvanger. De cadeaucheque geeft recht op een dansles voor twee personen.

Geef iets moois

Niet meer zelf een bonnetje knutselen. Onze cadeaucheques worden mooi ingepakt geleverd. Zo sta jij niet met lege handen of een zelfgeprint A4'tje.

cadeau voor iedereen

Zowel beginners als gevorderde dansers worden blij van een dansles cadeaucheque. De inhoud van de les bepaal je namelijk helemaal zelf.

maak het persoonlijk

Je cadeaucheque is zelf verder te personaliseren met de instructies die we meesturen

regel het makkelijk online

Je cadeaucheque wordt vaak nog dezelfde dag verzonden. Instructies voor de besteller en de ontvanger zitten erbij. Dansles nemen was nog nooit zo leuk en makkelijk.

Dance Fit Cadeaucheque

De verkoop van cadeaucheques loopt via onze partner Featherstep.
Zo houden wij focus op het geven van goede danslessen.

€ 60,-

excl verzending

Frequently asked questions

Een privéles bij Dansschool Dance Fit is altijd € 60,-. Het maakt daarbij niet uit of je gaat trouwen, wil kennismaken met stijldansen, wedstrijden danst, of een cadeaucheque wil bestellen.

Bij een Dance Fit Cadeaucheque sturen we ook wat leuke extraatjes mee. Het past nog steeds door de brievenbus dus de verzendkosten zijn beperkt tot € 2,95. 

Iedereen kan gebruik maken van een Dance Fit Cadeaucheque. Voor elk niveau hebben we docenten klaar staan. Vaak geeft iemand een dansles cadeau om samen kennis te maken met stijldansen. Dan is het dus echt Stijldansen voor beginners. Ook als je al ervaring hebt en/of iets heel specifieks wil leren, kan dat met deze cadeaucheque. De danser bepaalt de inhoud van de les.

Als je een dansles cadeau geeft, kan het zijn dat de ontvanger meer zin heeft in salsa. Dat is helemaal prima. Ook een combinatie van stijldansen en salsa is mogelijk. Dat kunnen we zelfs tijdens de les nog overleggen en bijsturen. Maximale flexibiliteit dus. 

Bij je cadeaucheque zitten instructies voor het inplannen van de dansles. Dat is helemaal niet zo ingewikkeld. We zijn bereikbaar via e-mail, telefoon, social media, en de website. Samen kijken we in de agenda en als er geen andere activiteiten zijn, kunnen we de les plannen. Dat kan overdag, ‘s avonds, en zelfs in het weekend. Wanneer het jullie schikt.

Stijldansen is een gezellige bezigheid. Het is educatief, sportief, en soms ook artistiek. Sommige scholen leggen de nadruk wat meer op de sportieve kant. Dan is sportkleding soms handig. Bij Dansschool Dance Fit is de benadering vooral educatief en recreatief. Je normale dagelijkse kleding is daarom goed genoeg. Je leest meer over ideale kleding voor je dansles op ons blog.

Geef je een dansles cadeau, dan is die minimaal een jaar geldig. Dat is de wettelijke eis. Wij zijn vrij flexibel met de geldigheid. Uiteindelijk willen we zo veel mogelijk mensen laten dansen. Twijfel je over de geldigheid? Neem dan gerust even contact op. Waarschijnlijk kunnen we alsnog iets inplannen. Iedereen blij.

Staan je vragen hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. 

We helpen je graag.

Zij dansten al bij ons

Wij hadden van onze kinderen een waardebon gehad voor een privé les. Dit omdat onze dochter van mij had gehoord, dat ik het zo leuk zou vinden om samen met mijn man Salsa te kunnen dansen. Na even kletsen wist Robin precies wat ik bedoelde , met dat Salsa dansen. Na de basis passen uitgelegd te hebben konden wij aan de slag. En het was precies wat ik zocht, en toch wel meegenomen, mijn man vond het ook erg leuk! Dank voor de uitleg, geduld en aandacht. Een aanrader!
Helmy Uittenbogaard
Google Review
Wij hadden een cadeaubon gekregen voor een privé les van een uur. In eerste instantie was ik redelijk zenuwachtig, aangezien ik nog nooit een stijldansles had gevolgd. De docent kon ons goed op ons gemak stellen en de les was daardoor heel leuk. Het uur vloog voorbij en wij hadden het idee dat we al echt wat konden. Echte aanrader,
Paul van de Vijver
Google Review
Goede introductieles gehad bij Dansschool Dance Fit. Zelfs voor beginnende dansers een goede instaples
Kevin van der Ploeg
Google Review
Ontzettend leuke dansschool! Mijn vriend en ik (25 en 22 jaar) wilden graag eens een les stijldansen volgen om wat ervaring op te doen. Na een tijdje zoeken kwamen we terecht bij deze dansschool en na een kort vriendelijke telefoontje konden we makkelijk terecht op de datum en tijdstip die voor ons uitkwamen. De les was ontzettend leuk, en in een uurtje hebben we al veel geleerd. De les is compleet aangepast op wat je zelf wil Meer de klassieke ballroom (zoals een slow foxtrot), of eerder de latin (zoals een cha cha cha)? Jij mag kiezen! Een absolute aanrader voor iedereen, met of zonder ervaring in dansen!
Julia van Erp
Google review