Meteen naar de inhoud

Een prachtige openingsdans op jullie bruiloft

Zonder ervaring Persoonlijk Betaalbaar Veilig

Dans zonder zorgen op je bruiloft. Ook als je nog nooit eerder gedanst hebt. Onze docenten zorgen dat jij je eigen verwachtingen overtreft. Geen dure pakketten of lange trajecten. 

Met hun gratis tips ben je ook goed voorbereid als je geen dansles wil nemen.

 
1200px-Flag_of_the_United_Kingdom.svg

Wedding Dances are also taught in English!

All our teachers are fluent in English.
As a non-Dutch speaker you are welcome to experience
our entire tailored wedding dance approach in English.

Jullie openingsdans

Vrijwel alle bruidsparen die bij ons voor dansles komen hebben geen danservaring.

Als dat ook voor jullie geldt, zijn jullie voor de openingsdans bij ons helemaal op de juiste plaats. Wij zorgen dat jullie met vertrouwen naar de trouwdag toeleven en een openingsdans kunnen laten zien waar jullie helemaal tevreden over zijn. 100% maatwerk gegarandeerd, ook met het mixen van de muziek!

Bruiloft Alex en Tamara (1)

De beste dansschool voor jullie openingsdans

Je vindt hem met deze handige checklist

Niet elke dansschool is hetzelfde.  Met deze checklist komen jullie in elk geval niet bij een beunhaas terecht. We geven je ook nuttige tips voor als je zónder dansschool aan de slag wil met je openingsdans. Deze gratis download mag je dus niet missen!

Leiden en omgeving

De best beoordeelde dansschool

Al meer dan tien jaar helpen we bruidsparen die nog nooit een stap gedanst hebben met hun ideale openingsdans. Vaak lukt dat al in een paar danslessen. Geen dure pakketten, geen massaproductie. Eerlijk en persoonlijk.

En dat levert consistent bijna alleen maar reviews van 5 sterren op. 

Heel veel tevreden dansers dus. En om te kijken of we ook met jullie een goede match zijn, nodigen we je gratis en vrijblijvend uit voor een intakegesprek. 

No strings attached.

Ook als je geen dansles wil nemen, helpen we je graag op weg. Bekijk onze video-playlist bomvol tips van onze experts, laat de tips naar je inbox mailen, en download een super handige checklist. Zo kom je zeker goed voor de dag.

 
 

Jullie bruiloft

Een bruiloft is een mijlpaal. Misschien is jullie trouwdag zelfs wel de mooiste dag van jullie leven. Dat wil je natuurlijk helemaal goed regelen zodat je er zorgeloos van kunt genieten. 

Het is een dag vol tradities, emoties, spanning, en heel veel liefde natuurlijk. Jullie openingsdans moet dan ook van begin tot eind goed verzorgd zijn, en helemaal bij jullie passen. Dat lukt het best als er ook naar jullie wordt geluisterd bij het bedenken van de pasjes. Zo leer je hem sneller, voelt en oogt het natuurlijker, en worden de lessen veel leuker. 

Dansles bij dansschool Dance Fit is een gezellige, ontspannen beleving. Een heerlijk avondje uit met je verloofde, in een toch al stressvolle periode.

Geen danservaring? Geen zorgen. Dat komt helemaal goed.

Openingsdans bruiloft R en S
© Henk van Lambalgen Photography

Openingsdans obstakels

Laat deze hobbels niet je dans verpesten.

Trouwkleding

Het zal maar in de weg zitten.

Ook trouwkleding is een belangrijke factor voor je openingsdans. Schoudervullingen, slepen, en hoepeljurken kunnen bij het dansen immers (een beetje) in de weg zitten. 

Onze specialisten weten precies wat er met jouw jurk, pak, jumpsuit, kilt, of pauwenveren allemaal wèl kan.  Zo wordt een obstakel ineens een originele feature. Of je nou graag op safe speelt, of over de kop wil worden gegooid in je openingsdans.

Oefen ook je hele routine mèt de beperkingen van je trouwjurk, zonder het design te verklappen aan je partner. Hoe doe je dat? We leggen het je graag uit bij een kopje koffie.

Trouwlocatie

Dansles voor jullie openingsdans geven wij in onze eigen dansschool in Leiden. Daar wen je dus aan een mooie eiken dansvloer, spiegelwand, en andere herkenningspunten. Die heb je straks natuurlijk niet.

Vraag bij je laatste bespreking op de trouwlocatie aan de manager of je nog even een kwartiertje mag blijven hangen om je openingsdans te oefenen. Vinden ze nooit erg. Dan kun jij vast wennen aan dat schilderijtje, die paal langs de kant, en de stroefheid van de vloer. 

Goed bezig!

 

Onpersoonlijk

So you think you can Dance, Dancing with the stars en vergelijkbare programma’s gebruiken hun dansers als middel om het verhaal van de choreograaf te vertellen. Die heeft iets bedacht en de danser voert het uit.

Op jullie bruiloft is het niet de bedoeling dat jullie óns verhaal vertellen. Maar zelf een choreografie maken is nou precies wat jullie wilden vermijden door een professional in te schakelen. 

Onze methodiek is erop gericht dat de dans continu wordt afgestemd op jullie. Zo is er veel ruimte om bij te sturen, delen te veranderen, en onze docenten flink uit te dagen. Zo zorgen we dat we met 27 aanvragen met het nieuwste liedje van Ed Sheeran, niet 27 identieke openingsdansen krijgen.

Hoe we dat precies doen? 
Dat leggen we graag uit bij een intakegesprek.

 
5/5

Ik ga zelf aan de slag!

Maar wil wel graag tips per mail van jullie experts!

 

Zo voorkom je problemen

10+ jaar ervaring van onze specialisten

Gratis tips voor je routine

Geen awkward moments op je trouwdag

Geen wardrobe malfunctions

De beste foto's van je openingsdans

En nog veel meer.

Openingsdans-bruiloft-Dennis-en-Diana landscape

Wat hebben wij genoten!

Iedere les was erg gezellig er werd heel goed naar onze wensen geluisterd. Ook al veranderde we dat iedere week. Robin had overal weer een goeie oplossing voor en wat ook erg belangrijk is dat we een geweldige openingendans hebben neer gezet Robin was voor ons een hele goeie keuze.
Openingsdans bruiloft Dennis en Diana 2
Dennis en Diana
Bruidspaar

Koffie is vrijblijvend

Kom langs voor een drankje en een goed gesprek. Dan horen we graag hoe jullie ideale trouwdag eruit ziet en wat wij daarin kunnen betekenen. Dan leggen we ook uit wat je van ons kan verwachten.

Kom gelijk langs als je interesse hebt. Mocht het dan toch onverhoopt tegenvallen, heb je nog tijd om alternatieven te verkennen. Is alles wel naar wens? Dan kun je gelijk je danslessen plannen. Ook als dat nog ver vooruit is. In het hoogseizoen zitten we gebruikelijk al 8 weken vooruit volgeboekt.

Openingsdans van anderen

Want soms mag je best afkijken

Vele bruidsparen gingen jullie al voor! Deze bruidsparen begeleidden wij eerder al bij hun openingsdans.

400 +
Bruidsparen gingen je voor!
Koen de Bliek
Google review
Lees verder
Op onze bruiloft hebben wij een mooie, stijlvolle openingsdans kunnen neerzetten door de vriendelijke en professionele privé-lessen van Dansschool Dance Fit. Dansleraar Robin is met zijn ervaring, creativiteit en geduld een ontzettend fijne begeleider. Nogmaals hartelijk dank dat je onze huwelijksdag hierdoor nog specialer hebt kunnen maken.
Dennis Overdijk
Google review
Lees verder
Wat hebben wij genoten, iedere les was erg gezellig er werd heel goed naar onze wensen geluisterd. Ook al veranderde we dat iedere week,Robin had overal weer een goeie oplossing voor en wat ook erg belangrijk is dat we een geweldige openingendans hebben neer gezet Robin was voor ons een hele goeie keuze
Christianne
Google review
Lees verder
Zeer goede ervaring. Robin is vriendelijk en flexibel en het belooft een goede samenwerking te worden naar onze bruiloftsdans.
Dafydd Helmus
Google review
Lees verder
Afgelopen weken hebben wij samen met Robin gewerkt aan onze openingsdans. Met de gekozen muziek heeft Robin er iets heel moois van gemaakt, wat wij qua niveau ook aankunnen. Veel diversiteit is terug te zien in de dans. En met de tips van Robin, is alles eenvoudig te onthuden. Wij zijn helemaal happy. Hopelijk op een geslaagde openingsdans! Wij komen allicht terug voor danslessen, want we hebben dit erg fijn ervaren met zijn 2en.
Willem Bronmans
Google review
Lees verder
Vandaag hebben mijn verloofde en ik een dansworkshop voor de openingsdans van onze bruiloft gevolgd bij Robin van Dance Fit. In een korte tijd heel veel geleerd, leuke tijd gehad en voelen we ons een stuk zekerder voor onze grote dag! Robin bedankt voor je hulp!
Wendy
Google review
Lees verder
Wij raden Dance Fit echt iedereen aan! In slechts een aantal lessen heeft Robin ons klaargestoomd voor een spectaculaire openingsdans, inclusief salto. Zijn gedrevenheid en passie voor het vak maken hem een hele goede en fijne dansleraar die ontzettend open stond en inspeelde op wat wij graag wilden. Na de eerste les waren we al een heel eind in de choreografie. Thuis aangekomen voelden we ons beide eigenlijk helemaal niet meer zo comfortabel bij het idee van een openingsdans. Bij de 2e les konden wij dit heel gemakkelijk aangeven waar Robin ontzettend goed op reageerde en de hele dans "verbouwde". De nieuwe dans paste helemaal bij ons! De lessen waren een feestje en het was een hele coole ervaring om te doen op onze bruiloft. We kregen als feed-back op een kaartje "Best openingsdans ever!!" Super bedankt Robin!!
Robin Mieremet
Google review
Lees verder
Tijdens onze zoektocht naar een goede dansschool voor het leren van een openingsdans voor ons huwelijk zijn wij bij dancefit terecht gekomen. De reactie was in tegenstelling tot andere dansscholen verrassend snel en professioneel. Tijdens het intake gesprek liet dansleraar Robin ons al snel op ons gemak voelen en gingen we eigelijk al gelijk met een goed gevoel naar huis. Persoonlijk had ik niet verwacht dat het mij zou lukken om in minder dan 10 lessen een openingsdans op dit niveau neer te kunnen zetten maar door het vele geduld en de professionele houding van Robin is dit toch gelukt. Robin, ontzettend bedankt voor het gene wat je voor ons gedaan hebt en we zien elkaar in de toekomst zeker terug!
Previous
Next
IDTA network International dance teachers association

Vraag eenvoudig een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan.

weddingpages-trouwen-bruiloft-logo
Je vindt ons ook op WeddingPages.nl

We gaan verhuizen

En we hebben je hulp nodig.

Je krijgt er natuurlijk ook wat voor terug.