Een prachtige openingsdans op jullie bruiloft

Met tips of dansles van onze specialisten.

Vrijwel alle bruidsparen die bij ons voor dansles komen hebben geen danservaring. Als dat ook voor jullie geldt, zijn jullie voor de openingsdans bij ons helemaal op de juiste plaats. Wij zorgen dat jullie met vertrouwen naar de trouwdag toeleven en een openingsdans kunnen laten zien waar jullie helemaal tevreden over zijn. 100% maatwerk gegarandeerd, ook met het mixen van de muziek!

De best beoordeelde dansschool van de regio

Volgens Google en Facebook

En met onze gratis tips wordt jullie openingsdans sowieso een succes.
Check ook de video hieronder waarin we al veel van onze expertise met je delen.

De beste dansschool voor je openingsdans

Openingsdans bruiloft Thijs Remijn en Linda Nelissen


Niet elke dansschool is hetzelfde.

Download deze super handige
Checklist met 8 vragen 
die je niet moet vergeten te stellen als je een dansschool zoekt voor je openingsdans.

Jullie Bruiloft!

Een bruiloft is  een mijlpaal. Misschien is jullie trouwdag zelfs wel de mooiste dag van jullie leven . Dat wil je natuurlijk helemaal goed regelen en er zorgeloos van genieten. Het is een dag vol tradities, emoties, spanning, en heel veel liefde natuurlijk. Jullie openingsdans moet dus ook van voor tot achter goed verzorgd zijn en helemaal bij jullie passen. Dat lukt het best als de choreografie in overleg met jullie wordt gemaakt. Zo leer je hem ook sneller, en worden de lessen leuker. Het hele traject moet volgens ons ook een gewoon een relaxte gezellige beleving zijn. Zie het als een avondje uit met je verloofde, in een toch al vrij stressvolle periode.

Dance Fit openingsdans bruiloft Eppel Fotografie
Deze prachtige foto is van Eppel Fotografie – www.Eppel.nlJullie openingsdans

Een van die tradities is dat de feestavond wordt geopend door het bruidspaar met een openingsdans. Misschien hebben jullie al muziek of in elk geval een idee van wat voor sfeer / stijl jullie willen neerzetten. Als dat (nog) niet zo is, denken we met jullie mee en geven we professioneel advies vanuit onze ervaring. Ook kunnen we verschillende nummers of dansstijlen combineren.Trouwkleding

Het zal maar in de weg zitten…

Ook de trouwkleding is een belangrijke factor bij de openingsdans. Schoudervullingen en hoepeljurken kunnen bij het dansen immers een beetje in de weg zitten. Wij denken dan ook graag mee om te zorgen dat de dans aansluit bij de trouwkleding. In de afgelopen jaren hebben we al met allerlei soorten trouwjurken gewerkt waardoor we goed rekening kunnen houden met de beperkingen en leuke effecten die de verschillende stijlen kunnen hebben.

Trouwlocatie

Elke ruimte is anders

Voor jullie openingsdans geven wij les op onze eigen dansschool in Leiden. In overleg met de trouwlocatie kun je ook daar nog een keertje extra oefenen. Even wennen aan de zaal. Zo zijn onze leerlingen regelmatig te vinden bij de prachtige zalen van Koetshuis De Burcht in Leiden, en Visbrasserie de Poort in Leiden, welke wij dan ook van harte aanbevelen als trouwlocatie.

100% maatwerk

Zodat jij ervan kunt genieten

Bij ons krijg je altijd 100% maatwerk. Wij maken jullie openingsdans in overleg en aan de hand van jullie eigen wensen en mogelijkheden.

Zo wordt de openingsdans zo modern, klassiek, romantisch of spectaculair als jullie zelf willen. In deze privélessen kunnen jullie optimaal gebruik maken van onze ervaring in verschillende dansstijlen. Zo maakt het niet uit of jullie nog nooit of juist al heel veel gedanst hebben.

Zo zorgen we er samen voor jullie openingsdans volledig aansluit bij deze belangrijke dag.

Maak jullie openingsdans perfect
met de tips van onze openingsdans-specialisten.

  • Zo maken wij 5-sterren openingsdansen
  • Direct toepasbare tips
  • Geen danservaring nodig
  • 10 jaar ervaring samengevat
  • Ideaal als je even zelf aan de slag wil/moet

Wat hebben wij genoten!

Iedere les was erg gezellig er werd heel goed naar onze wensen geluisterd. Ook al veranderde we dat iedere week. Robin had overal weer een goeie oplossing voor en wat ook erg belangrijk is dat we een geweldige openingendans hebben neer gezet Robin was voor ons een hele goeie keuze.
Dennis & Diana

Koffie: vrijblijvend.

Wij nodigen jullie dan ook graag van harte (geheel vrijblijvend) uit voor een kopje koffie of thee. Dan kunnen we de bruiloft bespreken en kijken wat wij daarin voor jullie kunnen betekenen.

Tips van de meester

Bijna een half uur vol waardevolle informatie over het dansen op je bruiloft.

Kijk de hele video om niets te missen.


Openingsdans van anderen

Want soms mag afkijken best.

Vele bruidsparen gingen jullie al voor! Deze bruidsparen begeleidden wij eerder al bij hun openingsdans.

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Vragen? Stel ze vrijblijvend.

Je vindt ons ook op WeddingPages.nl