Meteen naar de inhoud
Home » Over Dansschool Dance Fit

Over Dansschool Dance Fit

Maak kennis met ons team!

Missie

Dance Fit is dé dansschool van Leiden en omstreken voor stijldansen.

Een stichting die zich ten doel stelt

  • Dansplezier te stimuleren;
  • Kennis en vaardigheden gerelateerd aan dans te vergroten;
  • Saamhorigheid onder dansers te vergroten; en
  • Gelegenheid te creëren voor (aankomend) dansdocenten om hun professionele vaardigheden (verder) te ontwikkelen.

Dit doen we via o.a. danslessen en workshops voor (ook non-profit) organisaties en (groepen) particulieren. Wij specialiseren ons in het leveren van maatwerk en streven naar continue vernieuwing in de branche.

Visie

Wij staan voor eerlijkheid en transparantie. Wij gaan uit van heldere afspraken en duidelijke communicatie. Wij ondersteunen onze activiteiten met theoretische kennis op het gebied van o.a. anatomie, fysiologie, pedagogiek, didactiek.

Wij leveren maatwerk en voldoen daarmee aan de wensen en eisen van onze klanten. Hierin leveren wij uitsluitend kwaliteit. Wij dragen bij aan de ontwikkeling van onze leerlingen in het bijzonder, en de bekendheid van dansen in het algemeen. Met onze kennis over de theoretische achtergronden helpen wij onze leerlingen (eerder) hun doelen te behalen. Met onze diploma’s en certificering volgens erkende opleidingsinstanties binnen onze branche bewijzen onze kennis en kunde.

Dansschool-Dance-Fit---Stijldansen-in-Leiden-1280px

Bij Dansschool Dance Fit houden wij van duidelijkheid. Heldere afspraken zodat iedereen weet wat de bedoeling is.

Een deel van deze afspraken hebben wij vastgelegd in onze Algemene voorwaarden. Deze zijn van toepassing op al onze overeenkomsten. Wilt u op basis van andere voorwaarden met ons in zee, dan maken we in overleg andere afspraken. Ook daarin bieden wij graag maatwerk.

Lees hier op welke voorwaarden wij zaken doen.

Ook hebben wij een: