Meteen naar de inhoud
Home » Werken bij Dansschool Dance Fit » Enthousiasteling

Enthousiasteling

Heb jij een mooi talent, vette skills, ongeëvenaarde vaardigheid, specialistisch vak-/werkgebied?

Of vind je iets heel erg leuk en wil je daar beter in worden, of gewoon meer mee doen? En zie jij mooie kansen om daarmee bij te dragen aan een verbetering van de dansschool?

Bij Dansschool Dance Fit doen we waar wij goed in zijn. Dansles geven.
Zo zorgen wij ervoor dat onze leerlingen béter worden in dansen.

Om dat te kunnen doen is meer dan alleen docenten-talent nodig. Onze dansschool is een organisatie met alles wat daarbij komt kijken. Om te zorgen dat onze leerlingen ontspannen kunnen komen dansen moet er van alles geregeld zijn ten aanzien van bijvoorbeeld de:

  • administratie;
  • marketing;
  • communicatie;
  • financiën;
  • website;
  • webshop;
  • social media;
  • juridische zaken; en zelfs
  • zaal-aankleding, bar-personeel etc.

Do More bij Dansschool Dance Fit

 
 
Nou doen we dat volgens ons best aardig. Maar we laten ook nog veel ruimte onbenut. Dus als jij bij ons op les zit, of graag zou willen, en méér wil zijn dan een van onze zeer gewaardeerde leerlingen, bieden wij jou graag de kans om je talenten te ontdekken, benutten, en ontwikkelen!

Hieronder gewoon wat voorbeelden. Denk jij meer aan iets wat er niet bij staat? Mooi! Gelijk even naar beneden scrollen.

Social media

Vind jij het leuk om bijvoorbeeld te bloggen of vloggen? Zit je de hele dag op insta, FB, en check jij alle nieuwste feats van Snapchat, TikTok? Of die nieuwe App waar wij juist nog niks van weten, maar jij wel? Of wil je eens kijken of dat wat voor je is en zoek je nog naar een mooi onderwerp? Schiet je foto’s vanuit een nieuw perspectief!

Vind je dat op social media nog niet goed tot uiting komt waar we eigenlijk gewoon heel goed in zijn bij Dansschool Dance Fit? Maak of vind de perfecte foto, video en tekst om dat te veranderen!

Social media enthousiasteling bij Dansschool Dance Fit


 
 
Juridische zaken

Heb je onze algemene voorwaarden gelezen en denk je: dat kan ik beter? Juridisch volledig sluitend, met respect voor de klant, en gewoon prettig leesbaar voor iemand die graag wil dansen zonder een bachelor of laws te halen.

Tekst en communicatie

Schud jij met veel plezier pakkende teksten uit je toetsenbord? Soms informatief, maar vooral uitnodigend, persoonlijk, en met een beetje humor? Dan geven wij je graag de praktische info die we willen delen, zodat jij verder vrij bent om daar wat moois van te maken. (deze tekst kan vast ook beter. Altijd een risico natuurlijk: vacature schrijven voor tekstschrijver. Ik zou zeggen: Leef je uit!)

Digitale enthousiasteling bij Dansschool Dance Fit


 
 
Coding

Schrijf je graag, maar liever html5, css, en al die andere talen die de gemiddelde danser niet spreekt of schrijft? En krijg je een beetje jeuk van de layout en styling van onze website? Een uurtje van jou scheelt ons waarschijnlijk een week frustratie! Én al onze (potentiële) leerlingen zien jouw werk.

Jack of all trades

Zie je mensen achter de bar, in de keuken, door de zaal lopen met dienbladen, volle/lege glazen, en hapjes uitdelend op onze feestjes? Hoor je verhalen over hoe gezellig het opbouwen van de kerstversiering was? Wil je wel eens kijken wat er nou allemaal achter de schermen gebeurt en daar een positieve bijdrage aan leveren?

Of je nou gewoon graag de handen uit de mouwen steekt, iets kunt wat niet iedereen kan, of gewoon een fantastisch idee hebt: je bent van harte welkom.

En vraag je je af hoe je bij die groep kunt horen? Heel simpel dus: even mailen!Eigenaar worden?

Koop een meter dansvloer en krijg mooie voordelen.

Vanaf 1 m² vloer kun je al zes maanden gratis komen trainen!