Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Stijldansen algemeen » Wie is Gordon Mac Donald

Wie is Gordon Mac Donald

West Coast Swing met Gordon Mac Donald

Wie is Gordon Mac Donald?

Gordon Mac Donald behoort tot de top-docenten West Coast Swing in Nederland. Gordon is op dit moment de enige GPDIA West Coast Swing gecertificeerd docent in Nederland. Daarbij is hij continu up to date en bezig met de laatste ontwikkelingen. Hiervoor bezoekt hij zoveel mogelijk West Coast Swing evenementen.

Zijn achtergrond

Hij heeft een achtergrond in Hip Hop en R’n’B dancing. Zes jaar geleden werd dit uitgebreid met Salsa en Bachata, waarbij hij veel heeft bijgeleerd over muzikale interpretatie.

West Coast Swing

Gordon begon zijn “West Coast Swing loopbaan” in Budapest en besloot alle andere dansen, waaronder Zouk als Bachata, te laten vallen om zich volledig te storten op de West Coast Swing. Hij ontwikkelde zich in vogelvlucht door lessen te nemen van de beste docenten uit Amerika en Europa. Hierdoor raakte hij nog meer geïnspireerd om al zijn energie op de Nederlandse community te richten.

Hij is gericht op de makkelijkste manier om connectie en elasticiteit te laten ontstaan tussen beide partners, met een sterke voorkeur om de muziek in de dans te laten ontwikkelen.

Gordon geeft workshops, privélessen, bootcamps en reguliere lessen.

Stijldansen

Gratis proefles

Speciaal voor

beginners !