Meteen naar de inhoud
Workshop Better Ballroom Basics - Dansschool Dance Fit 20230318

Workshop Better Ballroom Basics was fantastisch!

Date

Na het succes van de vorige editie van de workshop Better Ballroom Basics heeft een beperkt gezelschap in maart 2023 hard gewerkt aan het leren en verbeteren dan de basisprincipes van het stijldansen.

Het format van de workshop is verfijnd op basis van de eerdere ervaringen. In totaal werd er 2½ uur feitelijk gewerkt. Een half uur lunchpauze werd gevuld met huisgemaakte lekkernijen. Robin had diverse quiches, rijk gevulde minestrone-soep, luxe belegde broodjes, libanese wraps met groente, alles bij elkaar een heerlijk en gezond intermezzo.

Het programma bevatte verschillende thema’s zoals rise&fall, footwork, partnering, improved holds, contrary body movements, promenade positions, en nog veel meer. Essentieel in deze workshop was de samenhang van deze compleze puzzel en hoe al deze aspecten met goede timing aan elkaar hangen.

Naast het harde werken en lekkere eten, is er natuurlijk ook veel gelachen (bijvoorbeeld over de Cowboy revolvers en de Tyrannosaurus Tango) en is er veel geoefend.

De workshop werd zo waardevol gevonden, dat verschillende dansers in de pauze gelijk de Better Latin Basics workshop ook maar boekten.

De video volgt nog. Hier alvast enkele foto’s:

Share this story with your friends

Eigenaar worden?

Koop een meter dansvloer en krijg mooie voordelen.

Vanaf 1 m² vloer kun je al zes maanden gratis komen trainen!