Meteen naar de inhoud

Workshop Stijldansen op maat

Een workshop Stijldansen op maat is ideaal voor studenten- en studentenverenigingen uit Leiden en omgeving. Naast ons gebruikelijke aanbod van maatwerk workshops verzorgen wij ook workshops ter voorbereiding op een gala. Een workshop Stijldansen is ook een leuke start van een kerstborrel bij ons in de zaal.

Workshop Stijldansen voor studenten

workshop-stijldansen-in-leiden-supernova-2016
Augustijns Dames Gezelschap Supernova van L.V.V.S. Augustinus bij Dansschool Dance Fit

Tijdens deze workshop leren jullie de basispassen van enkele populaire dansen uit het stijldansen. Afhankelijk van de gekozen duur van de workshop, leren jullie ook een of meerdere variaties.

Stijldansen is een leuke manier om samen te dansen. Daarom leren jullie ook leiden en volgen in het dansen. Dat is soms even wennen, maar altijd veel leuker om te doen dan alleen maar stapjes doen.

Omdat jullie naar een gala gaan, leren jullie ook de etiquette die bij het stijldansen hoort.

  • Waar komen de dansen vandaan?
  • Waarom zijn ze zoals ze zijn?
  • Wat is er door de jaren heen juist allemaal veranderd?
  • Wat is de rol van de heer/dame?
  • Hoe gaan we met elkaar om?
  • Hoe gaan we met andere dansparen om?

Dat en meer leer je in een gezellige, ontspannen omgeving waar ruimte is om te lachen, te leren, fouten te maken, en vooral veel plezier te maken.

Tekst gaat verder onder de foto.

Workshop stijldansen voor Leidsch Dames Dispuut Aurora Asopos
Leidsch Dames Dispuut Aurora Asopos bij Dansschool Dance Fit
Gala-workshop stijldansen SPIL Leiden
Studievereniging Politicologie in Leiden (SPIL)

Workshop Stijldansen – Better Ballroom Basics

Voor dansers die al een beetje meer kunnen stijldansen, hebben we ook een mooi totaalpakket in de workshop Better Ballroom Basics. Deze duurt 2 uur inclusief een korte pauze. Hierin leer je fundamentele technieken die in al je ballroomdansen doorwerken. Een investering in je hele dansrepertoire dus. Wil je dus met jouw groep, zonder vreemden, een workshop om beter te leren dansen? Dan is dit een mooie keuze voor jullie.

Liever een maatwerk workshop?

Deze workshop is ingericht op basis van onze ervaring met diverse studentenverenigingen, commissies, en universiteiten. Wij specialiseren ons in maatwerk, waardoor we volledig naar wens en in goed overleg de inhoud van de workshop kunnen aanpassen om perfect aan te sluiten bij jullie doel.

In principe geven wij deze workshop op onze dansschool, maar workshops op jullie eigen locatie is bespreekbaar. Hierbij kunnen wij ook geluidsapparatuur meenemen.

Budget

Wij begrijpen dat studeren een dure zaak kan zijn. Laat ons daarom als het kan, weten wat het budget is. Zo kunnen kleine aanpassingen soms het verschil maken tussen wel of niet binnen het budget uitkomen.

Studenten let op: Geen budget = geen workshop.

Zij dansten al bij ons:

 

Benieuwd naar wat we voor jullie kunnen doen?

Neem dan contact met ons op. Vertel zo veel mogelijk over jullie wensen, het doel, het aantal deelnemers, de locatie, budgetaire wensen, eventueel inbegrepen drankjes (koffie/thee, fris, cocktails, u name it.) en we nemen binnen enkele dagen contact met je op.


Stap 1

Bespreek je workshop met ons team op basis van een verwacht aantal deelnemers.

Stap 2

Wij sturen een offerte met bijbehorende tarievenlijst en geven aan wanneer we uiterlijk het definitieve aantal deelnemers willen weten.

Stap 3

Check bij je deelnemers wie er nou écht mee gaat doen. Dat aantal geef je op tijd aan ons op.

Stap 4

Wij berekenen de kosten van de workshop conform de tarievenlijst. Die workshop en het tarief staat dan vast.

Stap 5

Jullie komen lekker dansen op de afgesproken dag/tijd. Extra aanmeldingen na Stap 3 worden op nacalculatie berekend. Afzeggingen hebben geen invloed meer op het tarief.