Vier je verjaardag in een danszaal

Ideaal voor een gezellige dag of avond, casual mingle, familieverjaardag, afstudeerborrel, kerstborrel, vergadering met de studievereniging of studentenvereniging. 

Met een eikenhouten vloer, spiegelwand, bar, muziekinstallatie en discolampen is een mooie setting voor jouw feestje binnen handbereik.

Zaal huren Leiden Dansschool Dance Fit
Betaalbaar

Een zaal huren met je eigen drinken mee.

Voor een betaalbaar (verjaardags)feest, diplomering, of een leuke kerstborrel kun je onze zaal huren en dan fijn je eigen drinken meenemen.  Je kunt dan je gasten op een nette locatie ontvangen zonder vast te zitten aan dure horeca consumpties of een hoge bargarantie. Met een vast bedrag per uur weet je precies waar je aan toe bent. 

Bij ons kun je de zaal huren waarin we normaal onze danslessen geven. De danszaal is ca 10 x 12 meter en kan van sta-tafels worden voorzien. Onze eikenhouten vloer is bovendien zeer geschikt om op de avond ook een lekker dansje te doen. Met een knus lounge-hoekje en sfeervolle verlichting ben je helemaal voorzien van een betaalbare oplossing voor als je net iets meer gasten op je verjaardag verwacht dan je thuis prettig kan ontvangen.

Een bruiloft met 100 man gaat er bij ons niet in. Los van de COVID-19 regels vinden we ca 50 personen een mooi maximum.

Foto's van de zaal

Inmiddels zonder kerstversiering.

FAQ

Vragen en antwoorden

Neem gerust je eigen eten en drinken mee. We hebben verschillende koelkasten waarin je het koud kunt zetten. Je wijst een of twee vaste mensen aan die het van achter de bar serveren aan je gasten, zet tafels in de zaal waar ze het zelf kunnen pakken, of huur ons personeel in. Wat jij makkelijk vindt.

 

Voor een low-budget feestje kun je bij ons de zaal helemaal kaal huren. Geen verplichte bargarantie, geen dure horeca-drankjes, geen personeelskosten, of inventaris.

Standaard zijn ca 25 nette stapelstoelen, 2 luxe bartafels, 4 luxe barstoelen, 4 luxe barkrukken, en twee standaard statafels voorzien van zwarte rok op locatie aanwezig. Deze zijn ook bij te huren. 

Aanvullende stoelen, tafels, etc in overleg op basis van beschikbaarheid.  

De kale zaalhuur is € 75,- per uur, met een minimum van drie uur. 

Vooraf opbouwen en een beetje uitloop voor schoonmaak is bespreekbaar.

Als het feestje uitloopt, en de zaal wordt langer gehuurd dan besproken, geldt het uitlooptarief van € 100,- per uur.

In alle gevallen bedraagt de borg € 250,-.

Overige kosten (indien van toepassing) zoals personeel, tafels, stoelen, schoonmaak zijn op aanvraag.

Een dansschool zonder muziek is een beetje saai. We hebben dan ook een DJ-hok met licht en muziek. 

‘s avonds en in het weekend zijn er ook geen buren. Een beetje muziek en gezelligheid is dan ook geen probleem.

 

De zaal is goed bereikbaar met auto, fiets, en openbaar vervoer.

Fietsen kunnen voor de deur worden gestald. Parkeren is om de hoek voldoende mogelijk. Bovendien is dat helemaal gratis. De bushalte Hadewychlaan is exact voor onze entree. Makkelijker wordt het niet.

We zitten op de eerste etage, en er is geen lift. Hou hier rekening mee voor gasten die minder goed ter been zijn. 

Als je interesse hebt in het huren van de zaal, stuur je een aanvraag in via deze website. Wij kijken dan of de gewenste datum beschikbaar is.

We sturen je per e-mail wat verdere algemene informatie toe. Als dat allemaal naar wens is, kunnen jullie langskomen voor een kennismaking en rondleiding. Dan bespreken we ook meer details van jullie plannen.

Is iedereen blij? Dan zetten we de datum vast in de agenda. We sturen een factuur voor de borg (€ 250,-). Zodra die is betaald, is de datum gegarandeerd.

Vervolgens sturen we een factuur voor de zaalhuur zelf. Die moet uiterlijk een week voor de geplande zaalhuur voldaan zijn.

Vervolgens vieren jullie een feestje, en ruimen gelijk netjes alles op.

Wij controleren de oplevering, en als alles klopt, storten we direct de borg terug.

Huur de danszaal

Check gelijk de beschikbaarheid

 

Vind ons in Leiden

Hadewychlaan 17, 2331 BC Leiden