Home » Zaal huren in Leiden

Zaal huren in Leiden

Zaal huren voor je verjaardag

Voor een betaalbaar (verjaardags)feest, diplomering, of een leuke kerstborrel kun je onze zaal huren en dan fijn je eigen drinken meenemen.  Je kunt dan je gasten op een nette locatie ontvangen zonder vast te zitten aan dure horeca consumpties of een hoge bargarantie. Met een vast bedrag per uur weet je precies waar je aan toe bent. 

Bij ons kun je de zaal huren waarin we normaal onze danslessen geven. De danszaal is ca 10 x 12 meter en kan van sta-tafels worden voorzien. Onze eikenhouten vloer is bovendien zeer geschikt om op de avond ook een lekker dansje te doen. Met een knus lounge-hoekje en sfeervolle verlichting ben je helemaal voorzien van een betaalbare oplossing voor als je net iets meer gasten op je verjaardag verwacht dan je thuis prettig kan ontvangen.

Een bruiloft met 100 man gaat er bij ons niet in. Los van de COVID-19 regels vinden we ca 50 personen een mooi maximum.

Faciliteiten

Op meerdere plekken is de muur geschikt om er een beamer op te richten. De zaal is donker genoeg te maken om daar prettig naar te kijken.

Met gratis parkeren en een bushalte voor onze deur is jouw verjaardag voor iedereen makkelijk bereikbaar.

De kerstversiering is er inmiddels af en nieuwe foto’s volgen.
Voor we zaken doen nodigen we je graag uit om de zaal te bekijken.

Alles bij elkaar kun je al een avondje (3 uur) onze mooie zaal huren voor maar € 225,-.  Komt er 50 man? Dan zijn de kosten omgerekend slechts € 4,50 per persoon.

Dansen op je feestje?

Om je feestje verder op te leuken kunnen we als echte dansschool natuurlijk ook een mooie demonstratie of workshop geven.

Check gelijk onze beschikbaarheid: